Ünüvar Açıklaması

Yumurtalık'ta seçmenlere seslenen AK Parti Adana milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, “Mührü ampule basın, hizmetler aksın” dedi.

Ünüvar Açıklaması

30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Yumurtalık ilçesinin Demirtaş Köyü'nde seçmenlerle buluşan Ünüvar, “Mührü ampülün üzerine basarsanız hizmetler bir 5 yıl daha sizlere akar. 30 Mart'ta AK Parti'ye vereceğiniz oylar 31 Mart'ta sizlere hizmet olarak dönmeye başlayacaktır” dedi.

Yumurtalık seçmeninin artık sadece ilçe belediye başkanlarını seçmekle kalmayıp Büyükşehir Belediye Başkanını da seçme hakkına sahip olacaklarını hatırlatan Prof. Ünüvar, “Büyükşehir demek su, elektrik ve yol hizmetlerinin artması demektir. Yatırımların buralara gelmesi demek, burada işsizlik sorunun çözümlenmesi demek. İlçenin kalkınması, ilin kalkınması, ülkenin kalkınması demektir. Dolayısıyla ilçe kalkındıkça bizde kalkınmış oluyoruz. Kalkınmanın her etkisini her alanda yaşıyoruz. Hem ekonomik, hem siyasi, hem de dünya konjoktöründe bunu kullanıyoruz” diye konuştu.

Bölgenin, tarih ve turizmin yanında sanayi yatırımlarıyla da gelişeceğine dikkat çeken Ünüvar, yaklaşan seçimler için seçmenlerden oy istedi. AK Parti'yi hizmet eden, “hizmetten hizmete koşan” bir parti olarak nitelendiren Prof. Ünüvar, şöyle devam etti:
“Türkiye’nin daha ilerilere götürülmesi için AK Parti'ye oy vermenizi bekliyoruz. 15 Mart Cumartesi günü saat 13.00'te Başbakanımız Adana ilimizi ziyaret edeceklerdir. Onu en güzel bir şekilde karşılayıp uğurlamak için sizlerden misafirperverliğinizi göstermenizi istiyorum ve hepinizi istasyon meydanına bekliyorum.”
Demirtaş Köyü'nün ardından Zeynepli Köyü'nü ziyaret eden Ünüvar’a salatalık ikramı yapıldı. Yeşilköy beldesinde ise köylüler salça fabrikası talebinde bulundu. Köylüler, 85 bin ton Kapya türü kırmızı biber ürettiklerini ancak bunu işleyecek entegre tesis olmadığından yakındı.
Kaynak: İHA