Ak Partili Şenocak Açıklaması

Avcılar Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, engelli vatandaşların her zaman yanında olunması gerektiğini belirterek, “Hayatı paylaşmaya engel yok” dedi.

Ak Partili Şenocak Açıklaması

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, Avcılar Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Beraberindeki heyet ile birlikte okulu gezen ve okul yöneticilerinden yapılan eğitimlerle ilgili bilgi alan Şenocak, engelli çocukların yaptığı faaliyetleri yerinde gözlemledi. "Hayatı paylaşmaya engel yok’’ diyen AK Partili Şenocak, ‘’Bu çocuklar bizim, bu çocuklar hepimizin. Burada yapılan faaliyetleri görünce insan gerçekten mutlu oluyor. Yaşama umudunu hiçbir zaman kaybetmeyen, hayata gülen yüzle bakan engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olmalıyız. Türkiye’de maalesef çok sayıda engelli vatandaşımız var. Bu kardeşlerimizin diğer vatandaşlarımızla birlikte sosyal ortamlarda rahat edebilmesi ve engellerinden kaynaklanan zorlukların minimuma indirilmesi bizim öncelikli konularımız arasında olmalı” şeklinde konuştu.

AK Parti hükümetleri döneminde engelli vatandaşlarımıza yönelik çok sayıda reform gerçekleştirildiğini kaydeden Bayram Şenocak, “Geçmişle kıyasladığımızda yapılan hizmetleri ve engelli kardeşlerimiz için hayatı kolaylaştıran uygulamalara baktığımızda bu konuda epey mesafe kat edildiğini görüyoruz. Bu anlamda yapılan hizmetlerin gerek engelli vatandaşlarımız gerekse onların aileleri nezdinde memnuniyet yarattığını yaptığımız ziyaretlerden anlıyoruz. Bu bizim açımızdan gurur kaynağı olan bir durum. Bu çocuklarımızın eğitimlerini almaları, çeşitli el becerileri ve sosyal faaliyetlerle haşır neşir olmaları açısından bu eğitim kurumlarımızın önemi tartışılmaz. İnanıyorum ki engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılan hizmetler AK Parti iktidarımızın bu konudaki hassasiyeti ve başarısıyla gelecekte de artarak devam edecek ve bu konuda devam ettirilecek reformlarla birlikte daha mutlu, yarınlarından umutlu nesiller yetişmesine vesile olunacaktır’’ dedi.

Daha sonra engelli çocuklarımıza çeşitli hediyeler veren Şenocak, onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA