Yeşil Görevi Bahar’a Devretti

Tekirtdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Alaettin Demirbağ’ın ani istifası üzerine AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na geçici süreliğine vekâlet eden Selda Yeşil, düzenlediği basın toplantısında yeni yönetime başarılar dileyerek, “Bu bir bayrak yarışıdır.

Yeşil Görevi Bahar’a Devretti
Biz bu bayrağı alnımızın akıyla taşıdık ve teslim ettik” dedi.


AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Alaettin Demirbağ’ın istifasının ardından Genel Merkez tarafından AK Parti İlçe Başkanlığı’na Reşat Bahar’ın atanması sürecinde İlçe Başkanlığı’na vekalet eden Selda Yeşil basın açıklaması gerçekleştirdi. AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana gelecek nesilleri daha iyi yaşatabilmek, ülkeyi çağdaş, medeni ülkeler seviyesine, hatta daha ilerisine götürebilmek amacıyla var güçleri ile çalıştıklarını söyleyen Selda Yeşil, “Bu uzun yolculukta elbette eksiklerimiz ve hatalarımız olmuştur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çorbada bir kaşık tuzumuzun olması bizi mutlu eder” dedi.


İnsanların kimi zaman bazı şeyleri yanlış görebileceğini ifade eden Selda Yeşil, “Bazen haksızlıklara uğrayabilirsiniz. Bazen de haksızlık yapabilirsiniz. Yüce Rabbim neyin şer, neyin hayır olduğunu zaman içinde bize mutlaka gösterir. Mesele bunun sonuçlarını samimiyetle bekleyerek kendiniz, çevreniz, hizmet ettiğiniz partiniz ve ülkeniz için hayır mı, şer mi olduğunu bekleyerek tahammül edebilmektir. Bizler bu ülkeyi geleceğe taşımak için, yeni Türkiye için en doğru yerin AK Parti olduğuna inanarak bu yola çıktık. Tercihler farklı olabilir, ancak düşüncemiz ve yolumuz asla değişmedi ve değişmeyecektir. Sizlerle bir arada olmak her zaman bizi mutlu etti. Yeni başkana ve yeni yönetime başarılar diliyorum” diye konuştu

“İNADINA AK PARTİLİYİZ”
Yeşil, konuşmasının sonunda eski yönetimde yer alan arkadaşları ile birlikte parti için mücadele etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Yegin de “Bu partiye uzun yıllar hizmet eden partililerin hiçbir görüşü alınmadan, yanı tabanı hiçe saydıkları için kırgınız. Yeni İlçe Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Biz her şeye rağmen inadına AK Partili olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA