Sp Lideri Kamalak Açıklaması

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye kısır kavgaların, içi boş polemiklerin, seviyesiz tartışmaların esiri edildiğini, Türkiye’nin yeni bir sese, yeni bir siyasete ihtiyacı olduğunu söyledi.

Sp Lideri Kamalak Açıklaması

Partisinin Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Sosyal Tesislerinde düzenlediği Aday Tanıtım Toplantısına katılan SP Genel Başkanı Kamalak, yaptığı konuşmada, ülkenin yeniden milli görüş ile şaha kalkacağını kaydetti.

Milli görüşün tam 600 yıl dünyaya huzur, barış ve adalet dağıtmış bir ecdadın görüşü olduğunu belirten Kamalak, "Türkiye bugün tıkanmıştır. Siyaseten tıkanmıştır. Ahlaken tıkanmıştır. Ekonomide tıkanmıştır. Dış politikada tıkanmıştır. Türkiye kısır kavgaların, içi boş polemiklerin, seviyesiz tartışmaların esiri edilmiştir. Türkiye’nin yeni bir sese, yeni bir siyasete ihtiyacı vardır. Bu siyasetin adresi, Saadet Partisidir. Çünkü Saadet Partisi, kökünü maziden alan atidir" dedi.

Saadet Partisi'nin makamın ve servetin değil, hakkın ve hakikatin temsilcisi olduğunu vurgulayan Kamalak, “Şimdi İstiklal mücadelesinden bahsediyorlar. Kime karşı mücadele? Kime karşı savaş? Düşmanımız kim? Kiminle savaşacağız? 55 yıldır, girmek için hazır ol da beklediğimiz Avrupa ile mi savaşacağız? Yoksa milleti birbirine mi kırdıracağız? Ülke bölünme noktasına gelmiştir. Toprak, kayıyor ayağımızın altından. Ülkemizin, diğer dengeleri de bozulmuştur. Belirttiğimiz bu gerçekler, tesadüfi olaylar değildir. Bu işler inanç işidir, azim işidir, heyecan işidir, iman işidir. Hizmet ve başarının temelinde zihniyet yatar. Milli Görüş ilkelerine inanan ve bu ilkelere göre çalışanlar efsanevi hizmetlerin altına imza atarlar. Şayet, aynı kimseler bu ilkelerden uzaklaşır ise aynı başarıyı gösteremezler" diye konuştu.

SP Genel Başkanı Kamalak’ın konuşmasının ardından Yozgat Belediye Başkan adayı Ahmet Büyüksoy ile ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

SP Yozgat Belediye Başkan Adayı Ahmet Büyüksoy, belediye başkanı seçildiklerinde Yozgat’ı Saadet Partisi bilgi ve tecrübesi ile yöneteceklerini ve Yozgat’ı daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini söyledi.

Kaynak: İHA