Kula'nın Körez Köyü'nde Coşkulu Karşılama

Kula Belediye Başkanı, AK Parti Kula Belediye Başkan Adayı Selim Aşkın, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kula'nın Körez Köyü'nde Coşkulu Karşılama

AK Parti Kula Belediye Başkan Adayı Selim Aşkın, seçim çalışmalarını belediye meclis üyeleri ve beraberindeki kalabalık partili grubu ile mahalle mahalle belde belde gezerek sürdürüyor. Aşkın, son olarak Körez Mahallesinde mahalle halkı ile bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını,istek ve arzularını dinledi. Başkan Aşkın 30 mart yaklaşan yerel seçimlerde öneminin çık büyük olduğunu Manisa BüyükŞehir Belediye Başkan Adayı içimizden biri kendi evladımız Hüseyin Tanrıverdi’nin olması büyük bir şans olduğunu söyledi.

Aşkın; "Manisa Kula ile el ele tuttuğunda geçen dönemde olduğu gibi Kula ile Ankara’yı el ele tutturduğumuzda hizmetlerin daha çok geldiğini söyledi.

Kula’ya yapılan bütün yatırımların altında Manisa Büyükşehir belediye başkan adayımız Hüseyin Tanrıverdi’nin imzasının bulunduğunu belirterek Yapılan bütün hizmetler ortada yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır 60 ayda 120 projeyi hayata geçirdik" dedi.

Kaynak: İHA