Evgör’den Kadınlara Özel Kampanya

Evgör Mobilya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Mart ayında bayan müşterilerine yönelik “Pembe Avantaj” kampanyası düzenledi.

Evgör’den Kadınlara Özel Kampanya

Evgör Mobilya, evini yenileyen ya da yeni evlenecek olan tüm bayanlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim kampanyası düzenliyor. Firma, yemek ve yatak odası, oturma grubu, salon ve köşe takımı ile TV ünitesinden oluşan “Pembe Avantajı Paketi” içinde yer alan ürünleri 8-31 Mart tarihleri arasında tüm bayan müşterilerine yüzde 50 indirimli sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen bayanlar, Türkiye’nin en büyük online mobilya alışveriş sitesi www.evgor.com.tr adresi üzerinden ya da firmanın İstanbul’daki mağazalarından alışverişlerini indirimli olarak yapabilecek. Üstelik kampanya dahilindeki mobilya takımlarına Evgör’ün “esnek ödeme” sistemi sayesinde sadece bir kredi kartının limitine sıkışmadan birden fazla kredi kartı, havale ve nakit ödeme seçeneklerini bir arada kullanabilecekler. Türkiye’nin her noktasına ücretsiz ürün teslimatı gerçekleştiren EVGÖR Mobilya, ürünü istenildiği zaman teslim almaya olanak tanıyan “Emanet Sistemi” ile de müşterilerine kolaylık sağlıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel “Pembe Avantaj” kampanyası hakkında detaylı bilgi ve alışveriş için İstanbul’daki Evgör mağazalarının yanı sıra www.evgor.com.tr adresi ve Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonla bilgi alınabiliyor.
Kaynak: İHA