Gökçealan'da Başkan Ülgür’e Sevgi Seli

Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi tarafından Gökçealan’da kurulan etkinlik çadırını ziyaret eden Başkan Ülgür, burada yoğun ilgiyle karşılandı.

Gökçealan'da Başkan Ülgür’e Sevgi Seli

27 Ocak’tan itibaren Selçuk'un tüm mahallelerinde ve Belevi’nde birer hafta süre ile kurulan etkinlik çadırı iki günlüğüne Gökçealan köyü halkıyla buluştu. Etkinlik çadırı ziyaretinden önce CHP Selçuk İlçe Başkanı Özge Yıldırım ve meclis üyeleri ile birlikte Gökçealan esnafını ve kahveleri dolaşan Başkan Ülgür, köy halkı ile sohbet ederek onların isteklerini dinledi.

Kadınların birlikte vakit geçirdiği ve birbirinden farklı süs eşyası, mum ve file yapımı atölyeleri, geri dönüşümlü malzemelerden dekoratif eşya yapımı, keçe ve boncuktan anahtarlık, duvar süsü gibi objelerin yapıldığı çadır önümüzdeki günlerde Havutçulu, Çamlık, Acarlar, Zeytinköy, ve Şirince’de de yerini alacak.

Her mahalle ve köyde kurulan çadırı ziyaret eden Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Gökçealan’a da giderek köy halkı ile birlikte keyifli vakit geçirdi. Başkan Ülgür, çadır ziyaretinin yanı sıra Gökçealanlılar’a tavuklu pilav dağıttı, çocuklara hediyeler verdi. Müzik eşliğinde şarkılar dinleyen ve zaman zaman da şarkılara eşlik eden Başkan Ülgür, çadırdaki vatandaşların neşesine ortak oldu.

Köy muhtarı ve köy halkı ile bir araya gelen Başkan Ülgür, tek tek herkes ile sohbet etti. Gökçealan Muhtarı Kaşif İz ile birlikte köy sakinlerinin sorunlarını dinleyip isteklerini not aldı.
Kaynak: İHA