Kırşehir'de Seçim Sonuçları

2014 Yılı Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklanmaya başlanır başlanmaz Kırşehir AK Parti teşkilatı, Cacabey Meydanı'nda kutlamalara başladı.


Kesin olmayan sonuçlara göre, Boztepe ilçesinde AK Parti adayı Ramazan Aydın seçimi kazanırken, Kaman ilçesinde MHP adayı Erhan Talu, Mucur ilçesinde MHP adayı Ali Şahin, Akpınar ilçesinde AK Parti adayı Mustafa Karhan, Akçakent ilçesinde AK Parti adayı Yılmaz Kılıç kazanırken, Kırşehir merkezde mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Yaşar Bahçeci, Cacabey Meydanı'nda kutlama heyecanı yaşayan partililere hitap etti.

Bahçeci, “Durmak yok. Duaya devam. Allah nasip ederse yarım kalan hizmetlerimize devam ederek dedikodu siyaseti yapmadan Kırşehir’in menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Başarımızda hepimizin katkısı vardır. Allah sizden razı olsun” dedi.

Meydanda toplanan kalabalık araç konvoyu ile kutlamalara devam ederken, kutlamalara AK Parti milletvekilleri Abdullah Çalışkan, Muzaffer Aslan, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya ve çok sayıda partili katıldı.

Çiçekdağı ilçesinde ise AK Parti adayı ve MHP adayı arasında seçim sonuçları nedeniyle çıkan anlaşmazlık devam ederken, oyların bir kere daha sayılması gündemde.
Kaynak: İHA