Başkan Recep Altepe’den Zafer Turu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yerel seçimlerde güven tazeleyerek, büyükşehir tarihinde üst üste seçilerek bir ilke imza attı.

Başkan Recep Altepe’den Zafer Turu
Altepe, oylarıyla kendini destekleyen seçmenlere teşekkür etti.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’ye Tahtakale Çarşısı Bursa İl Dernekleri Federasyonu önünden başlayan turunda yeniden Osmangazi Belediye Başkanı olan Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanlığı’na seçilen İsmail Hakkı Edebali, Gürsu Belediye Başkanlığı’na seçilen Cüneyt Yıldız ve büyükşehir bürokratları eşlik etti. Tahtakale Çarşısı’ndan halkı selamlamaya başlayan Altepe, Temiz Cadde, Bakırcılar Kapalı Çarşısı, Kapalıçarşı, Uzun Çarşı, İncirli Caddesi, Yıldırım Caddesi, Mesken Caddesi ve Gürsu’da vatandaşlarla buluştu. Kapalıçarşı turunda esnaf, alkışlarla Altepe’ye sevgi gösterilerinde bulundu. İncirli Caddesi’ndeki turda ise vatandaşlar, arabalarının kornalarına bakarak Altepe’yi kutladı. Tur boyunca partililer, ‘Her zaman her yerde Recep Altepe’, ‘Bursa seninle gurur duyuyor’ ve ‘Büyük Bursa büyük başkan’ sloganlarıyla yaşanan sevince ortak oldu.

30 Mart’ta son sözü söylediğinin, halkın iradesi doğrultusunda göreve devam ettiklerinin altını çizen Altepe, “İnşallah seçilen bu yeni kadrolarla birlikte Bursa’nın gelecek 5 yılını planlayacağız. Gösterilen teveccühten dolayı Bursalılara teşekkür ediyorum. Şu anda çarşılarımızın kalbinde vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz ve onlara şükranlarımızı arz ediyoruz. İnşallah diğer ilçeleri de ziyaret edeceğiz” dedi.

Altepe’nin zafer turuna katılan ve Osmangazi Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Mustafa Dündar ise, verilen destek sebebiyle vatandaşlara teşekkür etti. Altepe’yle birlikte teşekkür için çarşı esnafını ziyaret ettiklerini vurgulayan Dündar, “İnşallah bundan sonraki süreçte, almış olduğumuz güçlü destekle, hizmetlerimize aynı şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanlığına 30 Mart seçimleriyle birlikte seçilen İsmail Hakkı Edebali de, Osmangazi, Yıldırım ve Gürsu ziyaretlerinin teşekkür amacını taşıdığını söyleyerek, halkın kararlarını halkla birlikte almanın hedefinde olduklarını ifade etti.

Seçimlerde verilen reyin Bursa için büyük bir şans olduğunu dile getiren Edebali, “Bursa’yı ve ilçelerimizi tek tek büyükşehir belediyemiz önderliğinde marka şehirler kategorisine geçirmek için ekiplerimizle birlikte seferber olacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA