2014 Yerel Seçim Sonrası

Gümüşhane'de resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanı seçilen AK Parti'nin adayı Ercan Çimen, milleti hafife alanların, millete tuzak kurmaya yeltenenlerin bir kez daha büyük hüsrana uğradıklarını belirtti.

Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, Gümüşhane halkının, şehrin son 15 yılında etkili olanlara "yeter" dediğini ve yaşanabilir bir kent arzusunu güçlü şekilde ortaya koyduğunu ifade etti.

Gümüşhane'nin merkez ilçe ile 5 ilçe belediyesinin de AK Belediyecilik ile yönetilmesi kararının, sandığın en güçlü mesajlarından biri olduğunu, bu durumun güçlerine güç katacağını kaydeden Çimen, şöyle devam etti:
"Gümüşhane için artık yeni bir devir başlıyor. Marka kent Gümüşhane hedefimizi adım adım gerçekleştirmek için 7 gün 24 saat esasına göre çalışacağız. Her açıdan çok farklı bir kenti hayata geçirmek boynumuzun borcudur. Belediyemiz büyüyecek, imkanlarımız büyüyecek. İnsan odaklı yeni bir belediyecilik anlayışıyla safha safha yaşanabilir bir şehri inşa edeceğiz. Hedeflerimiz büyük. Gücümüzün kaynağını, milli iradeden alıyoruz. 30 Mart'ta nasıl hep birlikte yeni bir devri başlatmışsak, aynı şekilde şimdi de yeni bir şehir inşa idealini aynı şekilde hep birlikte hayata geçireceğiz. İnandık ve yola çıktık. Başarımızın kaynağında bu inanç yatıyor. Bu kutlu yolda bizimle birlikte hareket eden tüm kardeşlerime, analarıma, bacılarıma, büyüklerime, öğrencilerimize tekrar tekrar şükranlarımı ifade ediyorum."
Başarının, bir ekip işi olarak görülmesi gerektiğini belirten Çimen, açıklamasını şöyle tamamladı:
"Birlikte hareket ettiğimiz ekip arkadaşlarıma da buradan teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapılacak çok işimiz var. Gümüşhane'yi hep birlikte yeniden imar edeceğiz. Bu şehri birlikte büyüterek, cazibe merkezi haline getireceğiz. Gümüşhaneliler 5 yıldır bana olan inançlarını yitirmediler. 2009'un ardından ne küstüm, ne darıldım, ne incindim. Şehrim için, çalıştım, durmadık, koştuk. Bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim başarımız, teşkilatımızın başarısıdır. Milleti hafife alanlar, millete tuzak kurmaya yeltenenler bir kez daha büyük bir hüsrana uğramışlardır."
Kaynak: AA