Ülkücülerden Mansur Yavaş'a oy yok

Ülkü Ocakları Ankara Eski İl Başkanları, MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya’ya destek için basın açıklaması yaptı. Açıklamada CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş’a da sert tepki gösterildi.

Ülkücülerden Mansur Yavaş'a oy yok
Ülkü Ocakları Ankara Eski İl Başkanları, MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya'ya destek için basın açıklaması yaptı. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Ülkü Ocakları Ankara Eski İl Başkanı İrfan Topçu, “Ülkücüler MHP'nin ve onun değerli adayı dava adamı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya'nın yanındadır.” dedi.

ÜLKÜCÜLERDEN MANSUR YAVAŞ'A OY YOK
Topçu yaptığı açıklamada MHP'den ayrılıp CHP'nin Ankara adayı olan Mansur Yavaş'a da tepki gösterdi. “Mansur Yavaş CHP'lilerden oy alacak mı?” diye soran Topçu, “Ülkücüler Ankara'da kendi partilerine oy verirler. Bir önceki seçim bunu göstermiştir. Eğer ülkücüler Mansur Yavaş'a oy verecek olsaydı partilerini kapatır, CHP'ye giderlerdi.” ifadelerini kullandı.

"CHP ADAYLIĞINDAN VAZGEÇMİLİ"
Topçu sözlerinin devamında ise Mansur Yavaş'ın bozkurt işareti yapmasını eleştirdi. Topçu şöyle konuştu: Uzun yıllar ülkücü hareket içerisinde olmuş birisinin bilinç altında bozkurt hala duruyor. İçinde bozkurtu hala hissediyorsa CHP adaylığından vazgeçmeli, gerçekten içinde bozkurt duyarlılığı varsa MHP lehine çekilmelidir.

TANRIKULU ÖCALAN'IN AVUKATI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'dan ise Abdullah Öcalan'ın avukatı diyerek söz eden Topçu, “Ülkücüler CHP'yi büyütmek için böyle bir gayrete girerler mi?” diye sorarak ülkücülerin MHP'ye oy vereceğini yineledi.