Haluk Levent, Çanakkale'de Konser Verdi

Sanatçı Haluk Levent, Çanakkale'de konser verdi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş'in seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen konser için Çanakkale'ye gelen sanatçı Haluk Levent, iskele meydanında seslendirdiği şarkılarla izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.
Konserde bir konuşma yapan Levent, 20 yıllık sanat hayatında hiçbir dinleyicisini ötekileştirmediğini söyledi.

Bütün siyasi partilerin üyelerinin kendisi için aynı olduğunu ve hiçbir siyasi partiye üyeliğinin bulunmadığını dile getiren Levent, şunları kaydetti:
"Her partinin çocukları benim konserlerime geldiler. Hiçbirini babası başka bir partiye oy veriyor diye onları ötekileştirmedim. Sevenlerimi hep kucakladım, yine kucaklıyorum. Ben siyasi partilerin üyesi değilim. İster AK Parti olsun, ister CHP, isterse MHP. Ama ben ilke olarak konserlerine katılmıyorum. Ama burada başka bir şey var, bir şirketle anlaşma yapılmış. Bana inanıyorsanız işte karşınızda söylüyorum bunu. Yetkililerle konuştum, bunu belediye başkan adayımızın finanse ettiğini sonradan öğrendim. Bizim konser ahlakımızda ucuz kahramanlıklar yok. Daha sonra onunla da konuştum. Hatta 'Sayın Başkan, benim Haluk Levent' dedim, 'konseri iptal etmek istemiyorum' dedim. O da bana 'gel, şarkılarınla, fikirlerinle, düşüncelerinle rahat ol Halukçuğum' dedi.

Ben de geldim buradayım."
AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş'in de katıldığı konseri çok sayıda vatandaş izledi.
Kaynak: AA