Mhp Aliağa Adayı Serkan Acar'dan Açıklama

MHP Aliağa Belediye başkan adayı Serkan Acar, Aliağa'da partili gençlerin kamu kuruluşlarının duvarlarına üç hilal çizdiği yolundaki iddiaların doğru olmadığını ifade ederk, ''Bunlar karalama kampanyasıdır'' dedi.

Mhp Aliağa Adayı Serkan Acar'dan Açıklama

Acar'ın açıklaması şöyle: ''Çeşitli Basın kuruluşlarında Yer alan Partimizin Üç Hilalinin Aliağımız'ın çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının duvarlarına çizildiği; sprey boya ile yapılan bu boyamaların ülkücü kardeşlerim tarafından yapıldığı iddiaları bulunmaktadır. Birincisi hiçbir ülkücü gencim bu süreç içerisinde herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunun duvarlarına böyle bir uygulama yapmamıştır.

ikincisi ise haberin başlığı olan iktidar hazırlıkları cümle anlamında doğrudur. Çeşitli siyasiler tarafından çirkin bir karalama kampanyası ile bu hazırlığımız korsan uygulamalar yaptırılarak camiamız illegal faaliyetlerle ilişkilendirilmek istenmektedir. Kampanyamız boyunca YSK kuralları çerçevesinde vatandaşımızı rahatsız etmeden ve kimseye çamur atmadan, Bizans oyunu yapmadan yürütmeye çalıştığımız seçim kampanyamızı bu türlü küçük hesaplar etkilememektedir. Kimin yaptığı bilinmeyen bu kötü uygulamaları partimizin Üç Hilalini o kamu kurum ve kuruluşlarından silinmesi de benim boynumun borcudur.

Biz milletimizin gönlüne yazmışız zaten yazacağımızı. Tüm kamuoyuna duyurulur.''
Kaynak: İHA