Gençlik, Belediye Başkanlarını Ödüllendirmeye Devam Ediyor

Türkiye Gençlik Konfederasyonu, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya “Spor dalında onur ödülü”, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Ulucak’a ise “2013 yılı liderlik onur ödülü” verildiğini bildirdi.


İstanbul Gençlik Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Recep Murat, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya spora yaptığı katkılardan dolayı “Spor dalında onur ödülü” verildiğini açıkladı.

Recep Murat, yaptığı açıklamada, “Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, gelecek için daha sağlıklı bireyler yetiştirmek adına başlatmış olduğu sporcu profili projesi ile, her dalda ve her yaşta spor yapma imkanı sağlayan hizmetlerinden ve ilçesinde bulunan spor kulüplerine yapmış olduğu desteklerden dolayı, Türkiye Gençlik Konfederasyonu 2013 yılı spora hizmet onur ödülüne layık görüldü” ifadelerine yer verdi.

HALUK ULUCAK’A LİDERLİK ÖDÜLÜ
Türkiye Gençlik Konfederasyonu sözcüsü Behlül Murat Maral ise Nazilli Belediye Başkanı Haluk Ulucak’ın “2013 yılı liderlik onur ödülü”ne layık görüldüğünü duyurdu. Behlül Murat Maral tarafından yapılan açıklamada, “Nazilli Belediye Başkanı Haluk Ulucak’ın belediye iş sendikası ile yürüttüğü toplu iş sözleşme görüşmelerini, demokratik uzlaşma kültürüne örnek teşkil edecek şekilde sonuçlandırmasından dolayı, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Ulucak’ın bu davranışı toplumda uzlaşmaya ve barışa örnek bir davranış olarak tarafımızca değerlendirilmiştir. Bu nedenle kendisine Türkiye Gençlik Konfederasyonu olarak liderlik onur ödülü verilmesine karar verilmiştir” denildi.
Kaynak: İHA