Şahin'den Aksoy'a Tam Destek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin,” Bu millet hükümetine sahip çıkıyor, başbakanına sahip çıkıyor.

30 Mart’ta akşamı sandıklar açıldığında bunu herkes görecek, içerde de görecek, dışarıda da görecek" dedi.


Şahin, partisinin Safranbolu Belediye Başkanı ve adayı Necdet Aksoy’un üçüncüsünü gerçekleştirdiği proje tanıtım toplantısına katıldı.

Safranbolu’da bir çay bahçesinde gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısının açılışında konuşan Safranbolu Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Necdet Aksoy, “2009 yılından bu yana Safranbolu’da hizmet bayrağını sizlerin destekleri ve yine sizlerin duaları ile en yukarılara çıkardık. İnşallah önümüzdeki 5 yılda da yine sizler ile aynı çalışma azmi ve şevki ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyerek, projelerini anlattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, “Ne yaparsanız yapın bu millet gidecek yine AK Parti’ye oy verecek” dedi.

Şahin, gittiği her yerde milletin büyük bir kararlılık içinde olduğunu iradesine, oyuna, 2011 yılında yüzde 50'ye yakın oyla iktidara getirdiği AK Parti'ye, başbakana sahip çıktığını gördüğünü belirterek, “Yerel seçimlerin sadece bir belediye başkanlığı seçimi değil, aynı zamanda milletin tercihine, iradesine sahip çıkacağı bir seçim. Muhalefet partileri yanlış yaptılar. Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi, onların yeni siyasi ortağı yanlış yaptı. Sandık dışı yollarla, AK Parti’nin önünü kesebileceklerini, bir takım internet oyunlarıyla, uydurma kasetlerle Tayyip Erdoğan’ı bu milletin gözünden düşüreceklerini düşündüler, yanıldılar. Bu millet hükümetine sahip çıkıyor, başbakanına sahip çıkıyor. 30 Mart’ta akşamı sandıklar açıldığında bunu herkes görecek, içerde de görecek, dışarıda da görecek" diye konuştu.

"Ne istiyorsunuz Sayın Erdoğan’dan? Bu millete, bu ülkeye ne kötülüğünü gördünüz. Sayın Erdoğan’ın, AK Parti hükümetlerinin bu ülkeye ne kötülüğünü gördünüz? 11 yılı aşkın süre, daha öncekilerle kıyasladığımızda bu ülkeye çağ atlatan AK Parti iktidarından, Recep Tayyip Erdoğan’dan niye kurtulmak istiyorsunuz?" diye soran Şahin, şunları söyledi:
"Siz değilsiniz, kurtulmak isteyen siz değilsiniz. Türkiye’yi dışarıdan emir alan bir ülke olmaktan kurtardığı için AK Parti’den, Tayyip Erdoğan’dan korkuyorsunuz. IMF boyunduruğundan kurtardığı için Tayyip Erdoğan’dan kurtulmak istiyorsunuz ve yeniden Türkiye’de ekonomiyi bozmak ve Türkiye’yi yeniden IMF’ye mahkûm etmek isteyenler var. Millet bu işin farında, buna izin vermeyecek."
Sosyal medyada bir şeylerin dolaştırıldığını ve bazı kesimlerin "25 Mart’ı bekleyin" dediğini belirten Şahin, şunları söyledi:
"25 Mart’ta ne olacak? Sizde şu kadarcık erkeklik varsa, elinizde ne belge, bulgu varsa, niye bunu 25 Mart’a kadar bekletiyorsunuz, şimdi açıklasanıza? Niye şimdi açıklamıyorsunuz? Ne açıklarsanız açıklayın, o internet sitelerine ne koyarsanız koyun, hiçbiri umurumuzda değil, kaya gibi dimdik, hükümetimizin AK Partimizin arkasında bu millet, başbakanının Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında. Ne yaparsanız yapın. Ne yapacaksınız 25'inde? Başbakana suikast mı düşünüyorsunuz? Bu planın içerisinde misiniz? Allah’ın verdiği canı ancak Allah alır. Bir insanın vadesi gelmeden siz ne yaparsanız yapın o bu millete hizmete devam eder. Başka ne düşünüyorsunuz, ne yapacaksınız?"
Bazı maçlarda rakip seyircilerin kalecinin gözüne lazer ışığı tutuğunu, bu seçimlere doğru giderken birilerinin de okyanus ötesinden bu seçmenlerin gözüne lazer ışığı tutmaya çalıştığını anlatan Şahin, "Lazer tutuyorlar. Böylece ‘sandıkta yanlış yapsın’ diye. Ne tutarsanız tutun, ne yaparsanız yapın bu millet gidecek yine AK Parti’ye oy verecek."
Kaynak: İHA