Mhp Grup Başkanvekili Oktay Vural Didim'de

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Belediye Başkan Adayı Levent İlter'e destek vermek için geldiği Didim'de partilileriyle buluştu.

Mhp Grup Başkanvekili Oktay Vural Didim'de

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, yerel seçim çalışmaları kapsamında geldiği Aydın'ın Didim ilçesinde seçim bürosunda partililere hitap etti. Vural’a, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas ve MHP Didim Belediye Başkan Adayı Levent İlter eşlik etti

30 Mart seçimlerinde MHP Didim Belediye Başkan Adayı Levent İlter'e destek isteyen Oktay Vural, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Vural, “Didimli'nin de Ankara’yı yönetme hakkı var; Diyarbakırlı'nın da, Vanlı'nın da, Trabzonlu'nun da. Hep birlikte Ankara’dan Türkiye’yi yöneteceğiz. Cumhuriyetimiz bir ve bütün. Eğer biz bu cumhuriyetimizden bir takım bölgelerin isteklerine göre özerklikler verirsek, nasıl tek devlet olarak kalacağız? Nasıl oradan olanla, buradan olanla aynı endişeyi taşıyacağız? Taşımayız; işte bugün '30 Mart’tan sonra özerkliği ilan edeceğiz' diyorlar. Cumhuriyet bütündür, parçalanamaz. Özerklik veya federasyon olamaz. Böyle bakıldığı zaman Türkiye'nin önünde ciddi tehlikeler vardır. Oyun büyüktür, bu oyun millet iradesiyle def edilmelidir" dedi.

Kaynak: İHA