Ak Partili Özsoy Açıklaması

Rumelihisarüstü ve Emirgan’da vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, tapu sorununa değinerek, “Hiç kimse mahallesinden 1 metre öteye gitmeyecek” dedi.

Ak Partili Özsoy Açıklaması

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Rumelihisarüstü ve Emirgan’da vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Hisarüstü sakinleriyle bir araya gelen Özsoy, daha sonra Emirgan 951 Ada Konut Yapı Kooperatifi’nde yaklaşık 300 kişiyle toplantı yaptı. Sarıyer’in mülkiyet sorununu çözeceğinin sözünü veren Özsoy, bu sorunu vatandaşlarla birlikte çözeceğinin de garantisini verdi.

Sarıyer’in tüm mahallelerinde mülkiyet probleminin yaşandığını belirten AK Partili Özsoy, “Yerinde Kentsel Dönüşüm vatandaşımızın kurtuluşu olacak. Devlet size ön ayak oluyor, sizlerden bir şey beklediği yok. Derbent mahallesinde vatandaşlarımız küçük rakamlarla, ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmadan yüzbinlerce liralık evlerine kavuşuyorlar. Parkıyla, camisiyle, sağlık ocağıyla rahat huzurlu bir şekilde oturacağınız alanlara da kavuşmuş oluyorsunuz. Tüm bu dönüşümdeki ısrarımız 1999 depreminden kaynaklanıyor. Maalesef evlerimiz eski, depreme dayanıksız durumda. İstanbul’da ciddi bir deprem olması noktasında bizleri şuan ki mevcut halimizde çok büyük sıkıntılar bekliyor. Bu yüzden devlet bu formülü üretiyor” dedi.

“HALKI KORKUTARAK OY TOPLAMA PEŞİNDELER”
Vatandaşlardan alınan onay sonucu projelerine başlayacağını söyleyen Sedat Özsoy, “Biz çözüm noktasında projemizi getireceğiz, bir parselde yaşayan herkesi bir araya getireceğiz, projemiz bu onay verirseniz başlayacağız. 'Yok olmaz' derseniz de bir şey yapmayacağız. Muhalefet, halkı korkutarak oy toplamanın peşinde, sakın onlara prim vermeyin. Kimse yerinden 1 metre öteye gitmeyecek. Biz sorunlarınızın çözümü adına göreve geliyoruz. Benim vatandaşım artık akşam huzurla başını yastığına koyacak, sabah da huzurla uyanacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA