Ab Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Antalya'da

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Milletimiz artık oynanan oyunları gördü. Her zaman olduğu gibi 30 Mart seçimlerine giderken yine oynanan oyunları bozacak" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Kaş ilçesine bağlı Gömbe beldesinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, her şeyden önce Türkiye'yi büyütmeye ve kalkındırmaya çalıştıklarını, Türkiye'yi kalkındıracak şehircilik modellerini ortaya koyduklarını, tüm yasa ve düzenlemeleri buna göre yaptıklarını söyledi.

Biriken kaynakların etkin kullanılması gerektiğini ifade eden Çavuşoğlu, "Eğer kaynaklarımızı etkin kullanmasaydık, 17 bin kilometre duble yol yapılmazdı. Cumhuriyet tarihinde, yani 79 yılda 6 bin 500 kilometre duble yol, 11 yılda 17 bin kilometre duble yol. Neredeyse 79 yılın 3 katı daha fazla yol yapmışız. Neyle yapıyoruz? Kaynakları etkin kullanıyoruz" diye konuştu.

- "Millet oynanan oyunları gördü"
Çavuşoğlu, Büyükşehir Yasası çıktığında, "Gömbe'ye nasıl hizmet götüreceğiz" diyenlerin, şimdi oy istemeye geldiklerini anlatarak, 5 yılda Antalya'ya hiç hizmet yapamamış olanların Gömbe'ye hizmet getiremeyeceğini ifade etti.

İktidarın 30 Mart seçimlerinde yine milletten yetki alacağını dile getiren Çavuşoğlu, şöyle devam etti:
"Bugüne kadar her seçimde milletimiz bizi destekledi. Daha fazla destekledi. Bizi güçlendirdi, daha da güçlendirdi. Biz de gücümüzü milletimizin emrine amade ettik. Yani milletimize hizmet olarak döndü. Milletimize efendilik yapmıyoruz. Efendilik yapmak için yola çıkmadık. 'Milletimizin hizmetkarıyız, hi olmaya da devam edeceğiz' dedik. Çok şükür milletimiz bizi hiç yalnız bırakmadı. Milletimiz artık oynanan oyunları gördü. Her zaman olduğu gibi 30 Mart seçimlerine giderken yine oynanan oyunları bozacak. AK Parti'yi güçlendirerek, bir kez daha devam edecek. Hizmet de miktarı, ölçüsü artarak gelecek."
Türkiye'nin 2023 hedeflerine hızlı bir şekilde koşarak ilerlediğini kaydeden Çavuşoğlu, "Şu anki göstergelerin hepsi 2023'ten önce hedeflerimize ulaşacağımızı söylüyor. İşte, bugüne kadar ortaya koyduğumuz hedeflerimizi nasıl fazlasıyla gerçekleştirdiysek, fazlasıyla yaptıysak, 2023'te de bambaşka bir Türkiye olacak" dedi.

Daha sonra Akçay köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Çavuşoğlu, ardından Elmalı ilçesinde AK Parti Belediye Başkan adayı Ümit Öztekin'in seçim ofisini ziyaret etti, esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Kaynak: AA