Ak Partili Baykalmış Açıklaması

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış, Gaziemir’de AK Parti ile birlikte sosyal belediyecilik dönemini başlatacaklarını söyledi.


AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış seçim çalışmaları kapsamında seçmenle buluşmaya devam ediyor. 36 yaşındaki genç başkan adayı Baykalmış, Gaziemir Yeşil Mahalle’de esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi. Yerel seçime kısa bir süre kala Gaziemir’i karış karış gezen, partililere “çalmadık kapı bırakmayın” talimatı veren AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış, belediye yönetimine özellikle sosyal alanlarda planlama ve düzenleme işlevi yükleyen bir modeli esas alacaklarını ifade etti.

Yeşil Mahalle’de düzenlediği kahve toplantısında açıklamalarda bulunan Baykalmış, “Türkiye’de sosyal devleti tesis eden AK Parti, yerel yönetimlerde de sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmete devam ediyor. İzmir’de ve Gaziemir’de sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edecek, sosyal dayanışma ve entegrasyonu tesis edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

“GAZİEMİR YILLARCA YERİNDE SAYDI”
Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Gaziemir için projelerini hazılattığı kroki haritalarla anlatan Baykalmış, ilçenin çok ciddi sorunları olduğunu belirterek; “Yaşadığımız bu şehrin bir tane kapalı otoparkı yok. Abdullah Arda Meydanı düzenlemesi projesi daha hayata geçirilemedi. Sarnıç’ta ciddi altyapı problemleri var. 9 Eylül Mahallesi’nde imar problemleri var. Beyaz evler muhiti de Gaziemir merkezinin gelişiminden hak ettiği payı alamıyor. Zafer Mahallesinde insanların doğru düzgün yürüyebilecekleri kaldırımları bile yok. Fotoğrafa genel baktığımız zaman ise Gaziemir’in yıllardır yerinde saydığını görüyoruz. 2011'de AK Parti olarak İzmir'de başlattığımız 35 projenin büyük bölümünü tamamlandı, kalanlarının çalışması sürüyor. Kentin çehresini AK belediyecilik geliştirmeye devam ediyor” dedi.

“HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM”
Yönetime geldiğinde tüm Gaziemirli vatandaşların başkanı olacağını ifade eden Baykalmış, “İnşallah turist sayısının, ekonomik gelişimin arttığı, sağlık ve sanayi kenti olan bir İzmir'in hayalini kuruyoruz. Bu gösterdiğim projeler bugüne kadar İzmir’e kazandırılamadığı için İzmir bu halde. Bize teveccüh gösterip bizi desteklerseniz biz de bu projeleri hayata geçirmek adına gece gündüz çalışacağız. Yönetime geldiğimizde birileri gibi sadece bize oy verenlerin değil, tüm Gaziemir’in belediye başkanı olacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA