Sallandığı Salıncağın İpiyle Boğuldu

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde evlerinin balkonunda sallandığı salıncağın ipi boğazına dolanan çocuk boğularak hayatını kaybetti.


Olay, Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Şeyh Zeynettin Sokak’ta bir binanın 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilkokul 4. sınıf öğrencisi Cansu Ayşegül Günegün (10), evlerinin balkonunda salıncakla sallanırken ip boğazına dolandı. Mutfakta iş yapan annesi Nurcan Günegün, balkona çıktığında kızını boğazına ip dolanmış ve baygın halde buldu. Bunun üzerine anne, 112 Acil Servis’e haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, durumu ağır olan Cansu’yu hastaneye kaldırırken çocuk yolda hayatını kaybetti.

Cansu’nun dışında iki çocuğu daha bulunan Nurcan Günegün’ün, sokakta çocuklarının başına bir şey gelir endişesiyle balkonda oynamaları için salıncak yaptığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA