Şahinci Vatandaşlarla Buluştu
BBP Nilüfer Belediye Başkan adayı Avukat Adem Şahinci, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer Belediye Başkan adayı Avukat Adem Şahinci, Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın ve meclis üyesi adayları, seçim çalışmaları kapsamında Demirci, Yaylacık ve Tahtalı mahallelerini gezdi. Vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Şahinci, köyden mahalleye dönüştürülen bölgenin alt yapısının henüz istenen seviyede olmadığını söyledi.
Şahinci, Çalı, Kayapa ve Demirci’de doğalgaz olduğunu, arada kalan Yaylacık ve Tahtalı’nın doğalgaz hattı köyün içinden geçmesine rağmen bu hizmetten faydalanamadığını belirtti.
İmar konusundaki sıkıntılara da dikkat çeken Şahinci, “Yol boyunca sanayi yapıları olmasına rağmen Tahtalıköy sit kapsamına alınmış. Köy sakinleri hayvanlarına yedirecekleri samanları muhafaza edecek bir dam dahi yapamıyor” dedi.
Seçimin olmadığı dönemlerde de Nilüfer köy ve mahallelerini zaman zaman ziyaret ederek sorunları kamuoyu ile paylaştığını ifade eden BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, diğer parti adaylarının ise vatandaşın asıl gündeminden uzak olduğunu söyledi.
