Ak Partili Başkan Adayından Hologramlı Propaganda

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, ilk defa bir belediye başkan adayı tarafından seçim kampanyalarında kullanılan hologram görüntü sistemiyle vatandaşlara hitap ediyor.

Usta, bulunmadığı yerlerde hologram görüntüsüyle vatandaşlara projelerini anlatıyor.

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, Türkiye’de ilk kez Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti İzmir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın aday tanıtım toplantısında vatandaşlara hitap ettiği hologram sistemiyle vatandaşlara olmadığı yerlerde de projelerini anlatıyor. Gaziosmanpaşa Meydanı'na kurulan sistem, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

İlk kez bir belediye başkanının seçim kampanyasında kullandığı hologram görüntüsüyle farkındalık oluşturmak istediklerini ifade eden Usta, "Böyle bir yöntemle ilk kez seçim propagandası yapılıyor. Buradaki amacımız hem farkındalığı oluşturabilmek hem de bilgilerimizi gelişen teknolojiyle burada kullanabilmek" dedi.

"TOPLU TAŞIMAYLA ULAŞIMA KOLAYLIK GETİRMEK İSTİYORUZ"
Gaziosmanpaşa'da trafik sorunun önemli ölçüde kent yaşamını olumsuz etkilediğini belirten Hasan Tahsin Usta, "İlk yapacağımız çalışma Gaziosmanpaşa’mızı yeniden trafik modelini oluşturmak. Şehirleri geliştiren, şehirlere medeniyet kazandıran ulaşım sorununun çözülmesi. Özellikle toplu taşımayla Gaziosmanpaşa’nın ulaşım sorununa kolaylık getirmek istiyoruz. Ulaşımı etkileyen en büyük sorunun park sorunu olduğunu biliyoruz. İlçemizde açık ve kapalı otoparklara yönelik projelendirme yaparak ilçemizde acilen otopark çözümü hedefliyoruz. Hedefimiz her mahallede bir otopark temin edebilmek" dedi.

Metro sistemlerinin ilçe için şart olduğuna dikkat çeken AK Partili Usta, "Yeni yapılan metro istasyonuna bağlı olarak Küçükköy merkezinden ve birçok merkezden geçerek Gaziosmanpaşa merkezini de içini alacak Fatih-Eminönü istikametini kapsayacak bir metro hayalimiz var" şeklinde konuştu.

"KENTSEL DÖNÜŞÜM UZLAŞMA ZEMİNİNDE SAĞLANACAK"
"Amacımız 438 hektar alan üzerinde yeniden bir master planı oluşturarak, bölgemize bir vizyon ortaya koymak ve bir tasarım yapmak. Önümüzdeki süreçte kentsel dönüşümle ilgili bir yönetim anlayışı ortaya koyabilmek" diyen Usta, Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Türkiye ve İstanbul için bir fırsat olduğunu belirterek, "Özellikle uzlaşma zemini sağlanarak halkımızla, müteahhitle ve belediyemizle ilgili uzlaşma sağlanarak adaletin tesis edilmesi, şeffaf bir proje anlayışının ortaya koyulmasıyla idealimiz kentsel dönüşüm sürecinin yönetilmesi gerekir" ifadelerini kullandı.

Usta, ilçede yeşil alan ve park yetersizliğinin de kentsel dönüşüm çalışmalarıyla giderileceğini söyledi.

ASosyal ve kültürel dönüşümün de öneminde değinerek, en büyük hayalinin de ilçeye bir devlet üniversitesi kazandırmak olduğunu belirten Usta, "Bu benim bir hayalimdi. Belediye başkanı olursa bu benim için bir fırsat. Özellikle ve öncelikle devlet üniversitesi olmasını arzu ediyoruz. Bu konuyla ilgili girişimlerimiz var" diye konuştu.

İlçede spor kompleksi ve gençlik merkezinin olmadığını dile getiren AK Partili Başkan Adayı Usta, kısa sürede ilçeye donanımlı bir tesis kazandıracaklarını söyledi.

Seçim sürecinde Gaziosmanpaşa halkının büyük ilgisiyle karşılaştığını belirten Hasan Tahsin Usta, "Bu seçimde kim en güzel hizmeti verecekse onun başa gelmesini istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA