Niğdeliler Hasret Giderdi

Niğdeliler Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin düzenlediği gece Bornova Anemon Ege Sağlık Oteli'nde gerçekleşti.

Niğdeliler Hasret Giderdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Milletvekili Alaattin Yüksel, AK Parti Milletvekili Hamza Dağ, TBMM eski parlamenterlerinden Devlet eski Bakanı Akın Gönen ile Bornova CHP Belediye Başkan adayı Olgun Atilla, Bornova AK Parti Belediye Başkan adayı İlhan Kaya, Bornova MHP Belediye Başkan adayı Erol Bahtiyar, Konak MHP Belediye Başkan adayı Adil Özyiğit, İZSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Sivas Dernekleri Federasyon Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırşehirliler Dernek Başkanı, Sivil Toplum Kuruluşları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile İzmir’de yaşayan Niğdeliler katıldı.

Dernek Başkanı; Dr.Okan Günel’in açış konuşması ile başlayan gecede İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel birer konuşma yaparak Niğdelileri selamladı.

Niğdeliler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı; Dr. Okan Günel, derneğe kayıtlı Niğdelilerin sayısının 3.600’e ulaştığını ve İzmir’de yaşayan Niğdelilerin ise 50.000 kişiyi aştığını belirtti.

Niğdeliler Derneği olarak yaptıkları çalışmalar ve etkinlikler ile ilgili bilgi verdi.

Niğdelilerin hasret giderdikleri geceye, Türk Sanat ve Türk Halk müziği sanatçıları sesleri ve sazları ile renk kattılar. İzmir’de yaşayan Niğdeliler unutulmaz bir gece geçirdiler.
Kaynak: İHA