Kağıthane'de Çifte Açılış

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan 5 katlı otopark ve 535 metrelik asfalt yol düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan 5 katlı otopark ve Çeliktepe-Otobayır Mahallelerini bir birine bağlayan 535 metrelik asfalt yol yapılan törenle hizmete açıldı. Açılış törenlerine katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yapılan hizmetleri anlattı. Çanakkale’de şehit olan 250 bin şehidi anarak sözlerine başlayan Başkan Kılıç, “Kağıthane bizim her şeyimiz. Kağıthane için her türlü fedakarlığı yapmak bizim görevimiz. Biz bu açılışlarla mahallelerde yapılan çalışmaları aktarmaya çalışıyoruz. Gerçekten önemli bir zaman alıyor. Buradan, çıkmaz sokak olması ile birlikte aynı zamanda da emniyet evleri meydanında Çelitepeye geliş yok, yol yok. Emniyet Evleri Mahallesine önce Çeliktepeye, İnönü Caddesine 20 metre genişliğinde yol yaptık. Ardından şimdi İnönü Caddesini Talatpaşa Caddemize 20 metre genişliğinde bir yol olarak bağladık” dedi.

Zincirlikuyu Mezarlığın altına, minibüslerin son durağına kadar 20 metre genişliğinde yol devam edeceğini belirten Başkan Kılıç, “Oradan da Zincirlikuyu’ya yine 20 metre genişliğinde yol çalışması başlayacak” dedi.

Yapılan çalışmalarla Talatpaşa Caddesi’nin trafiğinin daha da rahatlayacağını belirten Başkan Kılıç, “Çalışmalarla problemleri gidermenin çabası içerisindeyiz. Talatpaşa Caddesini İnönü Caddesine bağladığımız gibi, bir 80-100 metre ilerde sol tarafta kamulaştırma yaptık ve bu açtığımız caddeyi Sarıgöl Caddesine bağladık. Sarıgöl Caddesi Tuptuk Caddesine kadar oradan Güzeldere Caddesine kadar çalışmalarımız gidecek. Bir yandan tek yön olarak bu tarafı düzenleyeceğiz. Yine tek yön olarak Talatpaşa Caddesini düzenleyeceğiz. Böylece trafiğe bir katkı sağlamış olacağız” dedi.

Kağıthane sınırları içerisinde katlı otopark yaptıklarını sözlerine ekleyen Kılıç, “Üzerinde 3 bin 500 metrekare çocuk parkı yaptık. Birçok fonksiyonu bir arada icra eden hatta bir ilave organik Pazar da oluşturduk. Perşembe günleri de burada organik Pazar sergisini sunmakta” şeklinde konuştu.

Açılış törenlerini ardında Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yanında eşi ve mesai arkadaşları ile birlikte açılan yolda yürüyüş yaptı.
Kaynak: İHA