Chp’li İmamoğlu Açıklaması

Vatandaşı hissetmeyen bir yerel yönetimin sorunlara çözüm üretemeyeceğini ifade eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, “Yakuplu’ya yapılan reva mı? Yakuplu’nun yıllardır çözülemeyen sorunlarını biz çözeceğiz” dedi.

Chp’li İmamoğlu Açıklaması

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalara hızla devam eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Yakuplu Seçim Ofisi’nin açılışını yaptı. Öncesinde Yakuplu Sosyal Konutları’nda vatandaşlara seslenen CHP'li İmamoğlu, Beylikdüzü’nün vitrini olabilecek Yakuplu’nun ilçeni en mağdur mahallesi olduğuna dikkat çekti.

“Beylikdüzü’nde yapılacak çok iş var” diyen Ekrem İmamoğlu, “Yakuplu’da çevre güzel olacak, çocuklarımızın parkı olacak. Pazar yerinden, meydanına, sosyal alanlarına kadar her noktası pırıl pırıl olacak. Akşamın yedisinde sokaklar karanlıksa insanlar dolaşamıyorsa olmaz. Biz Yakuplu’nun karanlık sokaklarını aydınlatacağız. Çocuklarımızla rahatlıkla gezebileceğiz” diye konuştu.

İstihdam alanı açısından zengin olan Yakuplu’nun işsizliğin en fazla görüldüğü mahalle olduğuna dikkati çeken Ekrem İmamoğlu, “Bu reva mı değil. Biz, sorun değil çözüm üreteceğiz. Hiçbir sorununuzu başkalarına havale etmeyeceğiz. Ben vatandaşımın bir cenazesi memleketine gitmiyorsa utancımdan yüzüne bakamam. Hastaneye hastası ulaştırılmıyorsa bakamam. Olmaz” ifadesini kullandı.

Beylikdüzü’nü hizmetin geciktirilmediği bir yerel yönetimle buluşturacaklarını vurgulayan İmamoğlu, “Hayata dair bütün unsurları vatandaşın hayatından bir gün bile çalmadan vatandaşımızla buluşturacağız” mesajını verdi.
Kaynak: İHA