Karaarslan Açıklaması

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan, AK Parti'nin Çukurova'daki kendini hissettiren ve anketler tarafından da doğrulanan gücüne tanık olunmasının rakipleri rahatsız ettiğini söyledi
Dr. Karaaslan, Metal Sanayi Sitesi ve Adana Toptancılar Sitesi (ATİKOP) yöneticilerini ve esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi, projelerini anlattı.

Karaarslan Açıklaması

Dr. Karaarslanın'ın sonraki adresi Toros Mahallesi'nde Beycan Zümrütyaprak tarafından kendisi için açılan seçim ofisi oldu. Partililerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışta kurdele kesimi öncesinde konuşma yapan Dr. Karaarslan, "Buraya bir ofisi açarak sizlerin ve benim evim gibi kullanmamıza vesile olan kıymetli kardeşimize teşekkür ediyorum. Sizler benim kadim dostlarımsınız. Allah sizlerden razı olsun beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız" dedi.

Son zamanlarda seçim çalışmalarına verilen zarara da dikkati çeken Dr. Karaarslan,
AK Parti'nin Çukurova'daki kendini hissettiren ve anketler tarafından da doğrulanan gücüne tanık olunmasının rakipleri rahatsız ettiğini söyledi.

Dr. Kararaslan, demokrasinin önemine dikkati çekerek, şöyle konuştu:
"Siyaset yoluna çıkarken hep söyledim bu işe kardeşliği, bu işe hizmeti, bu işe hizmetkarlığı, hoşgörüyü ve kucaklamayı prensip edindim. Böyle yaparken hiçbir zaman sınıfta kalmayı düşünmedik. Daha ilk haftadan seçim ofislerimize, seçim arabalarımıza çok ciddi bir şekilde saldırılar karalamalar yırtmalar yakmalar oldu. Neden biliyor musunuz? Kardeşiniz Cüneyt Karaarslan kayıtsız şartsız 31 Mart'ta buranın belediye başkanı olacak diye. Atamdan, anamdan, babamdan ben şunu öğrendim; mücadeleyi kurallarına göre yapmak lazım. Siyasette belden aşağıya biz vurmayız, vuramayız. Birileri vuruyorsa da bunları net bir şekilde tartacak biçecek takip edecek hem gücümüz hem de duruşumuz var. Ama tekrar ifade etmekte fayda görüyorum bu rekabetin sonucu her ne olursa olsun şunu esas yapmak lazım. Kaybederken şerefinle kaybedeceksin kazanırken şerefinle kazanacaksın"
Kaynak: İHA