Ekrem İmamoğlu Açıklaması

Trakya Grubu İşadamları ve Serbest Meslek Sahipleri Derneği’ni ilçe merkezinde misafir eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde Türkiye’ye örnek olacak bir yaşam alanı oluşturacaklarını söyledi.


CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Trakya Grubu İşadamları ve Serbest Meslek Sahipleri Derneği’ni ağırladı. CHP İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun da katıldığı ziyarette, Miletvekili Aslanoğlu’na dernek tarafından Onur Ödülü takdim edilirken, Belediye Başkan Adayı İmamoğlu’na ise Başarı Plaketi takdim edildi.

Trakya Grubu İşadamları ve Serbest Meslek Sahipleri Derneği’nin her zaman ülke menfaatini düşünen ve bu doğrultuda çalışmalar yapan bir dernek olduğunu ifade eden CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, “Ben Türkiye’nin geleceğinin üretimde olduğuna inanıyorum. Çocuklarımızın geleceğini çok düşünüyorum. Üretken olanın her zaman yanındayım. Belediye Başkan Adayımız ilçe halkına hizmeti ön planda tutan bir kimlik. Beylikdüzü özel bir yer, iktidarımızla daha çağdaş bir kent olacak” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ise, yerel yönetimin bir hizmet işi olduğunu belirterek Beylikdüzü’nde insanların yaşamlarını iyileştiren ve geliştiren bir yönetim olacaklarının sözünü verdi.
Kaynak: İHA