Başkan Genç, Köy Gezilerine Devam Ediyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Doğup, büyüdüğüm ilçeme, şehrime hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum" dedi.

Başkan Genç, Köy Gezilerine Devam Ediyor

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin Gödekli, Avluca, Kaşyayla, Dereler, Yayla, Tuzaklı, Gültepe, Kozlu ve Dermirci köylerinde vatandaşlarla buluştu. ilk olarak Kaşyayla köyünü ziyaret eden Başkan Genç, "Doğup büyüdüğüm Kaşyayla köyümdeyim. Kaşyayla yüzde 93 ile bizleri onurlandırmıştır. Ekmeğini yediğim köyüme, ilçeme, şehrime hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. İnşallah köylerimizde yapacağımız hizmetlerle buraları şehir konforuna ulaştıracağız. Okullarımızın, camilerimizin çevre düzenlemelerini yapacağız. Köylerimizde yaşam standardını artıracağız. Ben doğup, büyüdüğüm ilçeme, şehrime hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum" diye konuştu.

Ardından Avluca, Dereler, Gödekli, Yayla, Tuzaklı, Gültepe, Kozlu ve Demirci köylerinde de çocukların ve vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Genç, "Dereler köyü 2011 seçimlerinde yüzde 84 oy vermiş bize. Köylerdeki vatandaşlarımız bu seçimin bir milli mesele olduğunun farkında. Hedefimiz inşallah yüzde 100. Artık köylerimiz de belediye sınırları içerisinde olacak ve belediye hizmetlerinden yararlanacak. Halkımızın vereceği destek ve göstereceği teveccühle inşallah önümüzdeki dönem köylerimizin önemli sıkıntılarını gidereceğiz. Biz tecrübemizle Canik'i ve köylerimizi daha ileriye götürmeye kararlıyız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA