Bakan Çelik, Ceylanpınar İlçesinde Açılışlara Katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, çeşitli açılışlara ve temel atma törenine katılmak amacıyla Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine geldi.

Bakan Çelik, Ceylanpınar İlçesinde Açılışlara Katıldı

Çalışma ve Sosyal Bakanı Faruk Çelik, Ceylanpınar ilçesinde Kepez tepesi mevkiinde partililer tarafından karşılandı. Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Mehmet Akyürek ve Abdülkerim Gök’ünde aralarında bulunduğu heyet daha sonra Bakan Çelik ile birlikte Atatürk ilköğretim okulu bahçesinde kurulan tören çadırına geçti. Bakan Çelik, okul bahçesinde halka hitaben yaptığı konuşmada, eğitimin önemine vurgu yaptı. Atatürk ilköğretim okulunun ek binasını açılışını gerçekleştiren Bakan Çelik, okul hakkında yetkililerden bilgiler aldıktan sonra Zahiriye Camisinin, ardından Aile Destek Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Kepez tepesi mevkiinde Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunun temel atma törenine de katılan Bakan Çelik, Tarım İşletmesi Müdürlüğünde onuruna verilen yemeğe katıldıktan sonra, İstasyon caddesinde toplanan partililere konuştu.

Bakan Çelik, konuşmasında, Ceylanpınar ilçesinin kronikleşmiş olan sorunlarına en kısa sürede çözüm bulacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA