uzaydan canlı yayın!

National Geoprapghic kanalında bir ilk yaşandı. Uluslararası Uzay İstasyonu astronotlarıyla Dünya'nın yörüngesinde canlı yayın yapıldı.

uzaydan canlı yayın!
Özel bir kanal aracılığıyla bir ilk yaşandı. NASA astronotları uzay canlı yayınıyla ekranlara geldi. Uzay canlı olarak tüm dünyaya izletildi. Uzay canlı yayın ve tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Uzay canlı yayınında neler oldu. İşte Uzay canlı yayını ile ilgili gelişmeler.

Houstan'daki Görev Merkezi'ne canlı erişim sağlayarak daha önce görülmemiş bir etkinliğe imza atıldı. Bu görev için hazırlanan HD kameralar, ilk kez gerçek zamanlı olarak Dünya'nın uzaydan çekilen muhteşem ve akıl almaz görüntülerini ekrana taşıdılar. Saatte yaklaşık 27.350 km yol alan Uluslararası Uzay İstasyonu, her 90 dakikada Dünya'nın yörüngesinde tam bir tur attı.

Bu gece uzaydan canlı yayın vardı. Uzay bu gece canlı olarak izlendi. Bu bir ilk olarak tarihe geçti. Uluslararası Uzay İstasyonu astronotlarıyla Dünya'nın yörüngesinde 90 dakikalık bir canlı yayın yapıldı. Astronotlar Rick Mastracchio ve Koichi Wakata Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki yaşamın kamera arkasını gösterdi. Mikro yerçekiminde aylarca nasıl yaşadıklarını, baş aşağı nasıl uyuduklarını, nasıl dinç kaldıklarını, hijyenlerini nasıl sağladıklarını izleyenlerle canlı canlı paylaştılar.