Kayalı Açıklaması

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Kayalı, seçim çalımları kapsamında site toplantılarına devam ediyor.

Kayalı Açıklaması

Başkan adayı Kayalı’nın her fırsatta dile getirdiği halk meclisi toplantılarının başlangıcı niteliğindeki site toplantılarına bir yenisi daha eklendi. CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, Karaova ve Özyaşam Sitesi sakinleri ile bir araya geldi.

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, 30 Mart Yerel seçimleri öncesi hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Gün geçtikçe seçim mesaisi artan Kayalı, Karaova ve Özyaşam Siteleri sakinleri ile bir araya geldi. Site içerisinde bir salonda gerçekleşen toplantıya CHP Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Adayları, CHP Kadın ve Gençlik Kolları, eşi Nil Kayalı, partililer ve çok sayıda site sakini katıldı.

Toplantıda konuşan Kayalı, “Benim tek idealim dünya Kuşadası’nı konuşacak dedikten sonra bunu gerçekleştirmek ve gelecek nesillerin beni bu kente hizmet etmiş biri olarak anmasıdır” dedi.

“ÖRGÜTÜMÜZLE BİRLİKTEYİZ”
Belediye Başkanlığı aday adaylığı sürecinde bir takım kırgınlıkların olabileceğini ancak zamanla bunu atlattıklarını belirten CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, ne örgütle, ne de mevcut Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün ile aralarında bir sorun olmadığının altını çizdi. Kayalı, “Kimi parası ile külliye okul yaptırır. Kimi de yaptığı işlerle anılır. Manevi olarak tatmin olur. Bana genel başkan bu görevi verdi. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Aday adaylığı sürecinde bir takım kırgınlıklar olabilir. Diğer yerlerde olduğu gibi düşmanların sevinmesine sebep olmadı Esat başkan. CHP Adayının arkasındayım ve destekliyorum dedi.

Parti örgütümüzle zaten birlikteyiz. CHP Örgütüyle, adayıyla, kadın kollarıyla, gençlik kolları ile seçim yarışına girdik. Ben sizden şunu istiyorum. Oylarınıza sahip çıkın” ifadelerini kullandı.

“İNANMADIĞIM HİÇBİR YARIŞA GİRMEDİM”
“Dünya Kuşadası’nı konuşacak” sloganı ile ilgili de Kayalı kısa bir açıklama yaptı. Sloganın kendilerini motive etmesi ya da insanların dikkatlerini toplaması için ortaya atılmadığını belirten Kayalı, sloganlarının iddialı olduğunu ancak 30 Mart’tan sonra altının dolu bir proje olduğunu herkesin göreceğini söyledi.

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, önümüzdeki günlerde CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu’nun da katılacağı bir toplantıda, projelerinin detaylı bir şekilde sunumunun gerçekleşeceğini açıkladı.

Ayrıca katıldığı halk meclisleri, site toplantıları ve benzeri yerlerde, sinevizyon aracılığı ile halkla da projelerini paylaşacağını sözlerine ekledi.

“EKİBİME KEFİLİM”
Binlerce insanın katıldığı “Kuşadası’nın güçlerini birleştiriyoruz” mitinginde ilk olarak sahneye çıkardığı yeni dönem CHP Kuşadası Belediye Meclis üyesi adayları ile ilgili de konuşan Kayalı, ekibine sonuna kadar kefil olduğunu belirtti.

Kayalı şöyle konuştu, “Bu mecliste hiç kimse ben dahil, kendi işini, eşinin dostunun işini ve ya çıkar karşılığı herhangi bir şeyi yapmak üzere yola çıkmış insanlar değil. Ben bütün belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımıza kefilim. Belediye Başkanlığını sadece bir görev kabul ettik. Bize hizmet etme fırsatı verildi.

Benim tek idealim dünya Kuşadası’nı konuşacak dedikten sonra bunu gerçekleştirmek ve gelecek nesillerin beni bu kente hizmet etmiş biri olarak anmasıdır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA