Mhp Grup Başkanvekili Vural Alanya'da

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Bugün sandıkta AK Parti'den hesap sormamız gerekirken, Türkiye'nin çok çeşitli yerlerinde, çeşitli sebeplerle ortaya konulan, şiddette kadar varan kaotik hareketler ve bunun da derin yapılanmalar tarafından yönlendirilmesi oyununa düşülmemelidir. Bu bir tuzaktır" dedi.

Alanya'da partisinin seçim ofisinin açılışına katılan Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gezi Parkı odaklı eylemler sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölümü bahane edilerek toplumda kaos ortamı oluşturulmak istendiğini savundu.
Türkiye'nin tekrar bir şiddet sarmalı içerisinde olduğunu ifade eden Vural, "AK Parti'nin halka karşı hesap vermesinin önünü kesebilecek bir takım girişimlerden vazgeçilmesi lazım. Bugün sandıkta AK Parti'den hesap sormamız gerekirken, Türkiye'nin çok çeşitli yerlerinde, çeşitli sebeplerle ortaya konulan, şiddette kadar varan kaotik hareketler ve bunun de derin yapılanmalar tarafından yönlendirilmesi oyununa düşülmemelidir. Bu bir tuzaktır" diye konuştu.

AK Parti'nin yaptığı birçok uygulamanın eleştirildiğini dile getiren Vural, toplumda AK Parti'den hesap sorma eyleminin arttığı bir dönem içerisinde sandıkta milletin iradesinin oluşturulması gerektiğini söyledi.

Oktay Vural, "Bu süreç içerisinde kim olursa olsun yine eğer vatandaşımız yaralanırsa, bir şey olursa, o canlar hepimizin canları olacaktır. Dolayısıyla biz insanlarımızın sokakta bedel ödemesini değil sandıkta hesap sormasını istiyoruz" dedi.

Toplumsal huzur konusunda bütün vatandaşları uyaran Vural, vatandaşları gelişen olaylar karşısında duyarlı olmaya ve toplumsal muhalefeti şiddet sarmalına sokacak girişimlerden uzak durmaya çağırdı.
Vural, daha sonra Cikcilli beldesindeki MHP seçim ofisinin açılışını yaptı.
Kaynak: AA