'Oylarınıza sahip çıkın'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Gündemi programının canlı yayınında oy kullanacak vatandaşlara “Oylarınıza sahip çıkın” çağrısında bulundu.

'Oylarınıza sahip çıkın'
KONTV ekranlarında yayınlanan Sinan Burhan'ın sunuculuğunu yaptığı Başkent Gündemi programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, seçimde hileler yapılacağına dair istihbari bilgilere ulaştığını belirterek oy kullanacak seçmenlere sandıkların açılma esnasında oy kullandıkları sandık başında bulunmalarını ve oylarını garanti altına almaları yönünde çağrıda bulundu.

İşte Gökçek'in canlı yayında yaptığı seçim çağrısı:

'OYLARINIZA SAHİP ÇIKIN'
Vatandaşımıza istirham ediyorum. Lütfen seçim günü saat 5'te nerede oy kullanırlarsa mutlaka sandıklarının başına gitsinler. Artık yeni çıkan kanuna göre sandığın başındaki görevliler vatandaşın görebileceği tarzda oyları saymak zorundalar. Oyları göstermek zorundalar yani. Vatandaşımdan ricam şu, okuyana ve yazana dikkat edin. Çünkü AK Parti oyu çıkıyor bir başka partinin oyunu söylüyor. Yada AK Parti'yi kapatıyor mürekkep karşı tarafa geçti diye iptal ediyor. Diğer taraftan AK Parti diyor çizik çeken adam başka partiye yazıyor. Vatandaşımız gelsin okuyana ve yazana mutlaka dikkat etsin. Saat 5'te bir iki saat bize fedakârlık yapsalar demokrasi için fedakârlık yapmış olacaklar. Kendi çocuklarının gelecekleri için fedakârlık yapmış olacaklar. Sandıklarına sahip çıkmalarını rica ediyorum.

'SANDIK KAÇIRMAYA KALKACAKLAR'
Kulağımıza gelenlere göre çok ciddi seçim hileleri yapılacak. Televizyonda anlattım. Sandık kaçırmaya kalkacaklar. Özellikle AK Parti'nin güçlü olduğu yerlerde sandık başında kavgalar çıkartacaklar. Vatandaşın bu konuda uyanık olması gerekiyor. Onları inşallah davet ediyorum. Saat 5'te oy kullandıkları sandığın başına ne olur gitsin oyları nedir ne değildir görsün.