Taner Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Efeler Belediye Başkan adayı Recep Taner, önemli açıklamalarda bulundu.

Taner Açıklaması

Belediye Meclis üyelerini tanıtan Taner, yola çıktığı arkadaşlarına güvendiğini söyledi.

AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı Ahmet Celal Kavcar’ın ailesini geçmişten tanıdığına dikkat çeken Taner, “Kavcar’ı cemaatle ilişkilendirmenin bir mantığı yok. Ahmet Celal Kavcar’ın ailesi ile geçmişten gelen bir hukukumuz var. Rahat çalışabileceğimizi düşündüğümüz için listemize aldık. Bugün Aydın Belediyesi’nin en önemli eksikliği ekip ruhunun eksik olması. Belediye Başkanı’nın en yakınındaki belediye başkan yardımcısını görevden aldığı ortam var.Ekip olunan bir ortamda başarıya ulaşmanız mümkün. Efeler Belediyesi’ni yönetirken ekip ruhuna önem vereceğiz” dedi.

“AĞAÇLAR ÖLÜR”
Kent Meydanı’nı inceleyen Taner, kendilerinin projeyi yapmaları halinde seyir terasını yaptırmayacaklarına dikkat çekti. Vatandaşların ücretsiz olarak oturabileceği bir alanın olmadığına dikkat çeken Taner, “Biz göreve geldiğimizde düzeltebileceğimiz yerler olabilir. Meydana getirilen ağaçlar betonun üzerine dikildi. 3 ay sonra bu ağaçlar ölür” diye konuştu.

Çıldır Havaalanı konusundaki soruları da cevaplayan Taner, Çıldır Ailesi ile görüştüğünü kaydetti.

Şahsi düşüncesinin Çıldır Havaalanı’nın önce kargo uçaklarınca kullanılması olduğuna dikkat çeken Taner şunları söyledi: “Aydın, taze ve yaş sebze-meyvede marka haline geldi. Bu ürünlerini, ülke içi ve dışına sağlıklı olarak taşınması gerek. Çıldır Havaalanı’nın kargo için kullanılmaya başlaması takdirde Aydın için büyük bir avantaj olacaktır”
İLK ÜÇ PROJESİ
Aydın’ın öncelikli sorunlarının otopark ve trafik, çevre kirliliği ve jeotermalin kullanımı olduğuna dikkat çeken Taner şöyle devam etti: “Otopark konusunda öncelikle araçları kaldırımdan aşağı indirmek gerek. Bu konuda dikey ve asansörlü otopark projelerimiz var. Ayrıca, yer altı otoparkları için okul bahçelerinden faydalanacağız. Aydın’da kış aylarında büyük sıkıntı yaşanıyor. Kalitesiz kömür kullanılıyor. Doğu-batı esen rüzgarları, kuzeyli-güneyli yapılaşan Aydın’ın yapılaşması kesiyor. Bunun önüne geçmeye çalışacağız. Jeotermali Aydın’a kazandırmak için çalışacağız”
70 BİN OY HEDEFİ
Efeler Belediyesi’nin henüz yeri olmadığının hatırlatılması üzerine konuşan Taner sözlerini şöyle tamamladı: “Sayın Valimizle görüştüğümüzde Mart ayında bu konunun kesinlik kazanacağını söyledi.

Ben, şimdi ki Aydın Belediye binasının daha kullanışlı hale getirilerek Efeler Belediyesi’ne tahsis edilmesi taraftarıyım. Hizmet için yer bulunur. Bizim kazanacağımıza dair inancımız tam. 70 bin oy alacağımıza inanıyoruz”
Kaynak: İHA