Siverek'te Ödüllü Kitap Okuma Yarışması
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek İlim Kültür Derneği 12 Nisan 2014 Pazar günü ‘Gençliğimin Evi’ projesi kapsamında Siverek genelinden Ödüllü Kitap Okuma Yarışması düzenleyecek.

Sınav belirlenecek merkezlerde ‘Meyve Risalesi’ adlı kitaptan yapılacaktır. Yarışma 3 farklı kategoride yapılacak olup, yazılı olarak sorulan 80 çoktan seçmeli soru ile yarışmacıların sıralaması belirlenecek.
Gençliğimin Evi Projesi koordinatörleri İbrahim Görgen ve Cafer Kahraman yaptıkları açıklamada, “Gençliğim Evi Projesi T.C. İç İşleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen bir projedir. Projemizi kitap okuma yarışması ile başlattık. Bu yarışmaya tüm halkımız katılabilir. Her hangi bir yaş sınırlaması olmayıp yarışma 3 kategori şeklinde olacaktır. Kitap okuma Yarışmasına katılım ücretsiz olup, Meyve Risalesi adlı kitabı ile ilgili bilgi ölçme sınavıdır. Son Başvuru tarihi 1 Nisan 2014 olup sınav belirtilen merkezlerde Siverek'te olacaktır. Ödüller ise Gençliğimin Evi projesi ile 12 Mayıs 2014te yapılacak olan Halit Ertuğrul konferansında verilecektir” denildi.
