Bülent Arınç yağmur duası etti
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, dün yağmur duası ettiklerini belirterek, bugün, yarın yağmurlara kavuşmayı beklediklerini söyledi.

"YAĞMUR DUASI ETTİK, TUTTU GİBİ"
Karacabey'de Ulucami'yi açarken yağmur duasında bulunduklarını hatırlatan Arınç, "Dünkü Karacabey ziyaretimde yağmur duası yapıldığını, hepimizin de buna katılmamız gerektiği söyledim. Bizim gibi günahkar dillerden çıkacak duanın pek fazla faydası olmaz ama orada çok masum güzel küçük çocuklar vardı, o çocukları teşvik ettik 'yarabbi, bizi rahmetsiz bırakma, yağmurdan mahrum etme' dedik. Sanki tutacak gibi. Belki bugün belki yarın şu rahmete ve yağmurlara kavuşuruz. Mahsullerimiz de insanımız da büyük bir mahrumiyet içine girmesin. Allah dilerseniz veriyor. Sizin dualarınız, sizin ağızlarınız makbuldür. İnşallah siz de rahmet için dua edin ve bekleyin" diye konuştu.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, yapılan her yeni spor tesisinin Bursa için önemli bir kazanım olduğunu dile getirdi.
Bir spor tesisi yapmak için 10 bina yıkıldığını ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapılan spor tesisleriyle bir spor şehri haline geldiğini belirtti.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, spora ve sporculara destek vermeye her zaman devam edeceklerini belirterek, yeni tesisin Bursa'ya hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve protokol üyeleri, spor merkezinin açılışını yaptı.
