Yıldız Gençlerle Buluştu

AK Parti Gürsu Belediye Başkan adayı Cüneyt Yıldız, 30 Mart’ta ilk kez oy kullanacak, Gürsu’da yaşayan 105 genç ile yemekte buluştu.

Yıldız Gençlerle Buluştu

AK Parti Gürsu Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yıldız, ilçede bir takım ziyaretlerde bulundu. Yıldız, akşam ise 30 Mart seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençler ile bir araya geldi. Toplantıda söz alan AK Parti Gürsu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Songül, “Eskiden siyaset 50-60 yaş üstü büyüklerin işi olarak görülürdü. Gençlerin işin hamallık kısmında rol oynamasını istiyorlardı. Ancak bugün ‘siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır’ diyerek, gençleri yedek kulübesinden çıkaran bir lider var. Bugün mecliste genç milletvekillerimiz var, belediye meclislerinde genç ağabeylerimiz, kardeşlerimiz var” dedi.

Ülke üzerinde oynanan oyunlara değinen AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ise “Farklı ayak oyunları ile ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışanlar, 2002 öncesi Türkiye’yi hayal ediyorlar. Ancak yanılıyorlar. Çünkü artık, 2002’den bugüne istikrarlı bir şekilde büyüyen, gelişen bir Türkiye var. Gezi de denediler beceremediler. 17 Aralık operasyonuyla denediler, beceremediler. Çünkü Türkiye artık kimsenin emir eri olan bir ülke değil” açıklamasını yaptı.

Gençliğin önemine değinen Yıldız ise “Türkiye’nin 2023 hedefleri var. Ancak bir de 2071 hedeflerimiz var. Buna da belki bizim ömrümüz yetmez. Ancak 2071’i sizler ve sizlerin çocukları inşa edecek. Bundan sonra Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek parti AK Parti'dir. Biz, gençlerimizi de aktif olarak siyasette değerlendiriyoruz. Gençlerimiz artık siyasetin her kademesinde görev alıyor”dedi.

Kaynak: İHA