Tekintaş’tan Ziyaretler

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş, Zübeyde Hanım Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Tekintaş’tan Ziyaretler

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş, Zübeyde Hanım Caddesi'nde faaliyet gösteren Esnaflarla bir araya geldi. AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş, “30 Mart Altınordu için bir milat olacaktır” dedi.

Esnafların sorunlarını dinleyen Engin Tekintaş, 30 Mart tarihinden sonra Altınordu'nun AK Belediyecilik ile tanışacağını söyledi.

Engin Tekintaş, "Şuan yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gittiğimiz her esnafımız bizlere sorunlarını anlatıyor. Bizlerde bu sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapıyoruz. İnanıyoruz ki; Altınordu'muz 30 Mart tarihinden sonra AK Parti'nin AK Belediyesi ile tanışacak ve esnaflarımızın bu sıkıntıları çözeceğiz. Halkın bize olan inançlarını asla boşa çıkarmayacağız" diye konuştu

Halkın göstermiş olduğu teveccühe de teşekkür eden Tekintaş, "Vatandaşlar ile buluşmaya, sorunlarını dinlemeye ve birlikte çözüm üretmeye mesai gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA