'Bozüyük Hizmete Doyacak'

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, hiçbir mahalleye ayrım yapmadan hizmet vereceklerini ve vatandaşların hizmete doyacağını söyledi.

'Bozüyük Hizmete Doyacak'

Bozüyük Belediyesi tarafından Tekke Mahalle'de yapımına başlanan mahalle konağının temeli törenle atıldı. Yoğun katılımın yaşandığı törende konuşan Başkan Vekili Bakıcı, "En önemli eksikliğimiz olarak 20 yıldır terminalimizin olmayışını tespit ettik" dedi.

Bozüyük'te yeşil alanlarla ilgili çalışmaların yapıldığını ifade eden Bakıcı, sözlerine şöyle devam etti:
"Bakanlığımızla ortak yapmış olduğumuz kent ormanın açılışını yaptık. Tarihimize ve kültürümüze sahip çıkmak için de sayın valimizin destekleriyle Albay İbrahim Çolak köşkü 70 yıldır yapılamayan, sadece iskeleleri göstermelik olarak duran köşkümüzün restorasyonunu bitirerek burasını da Bozüyük halkımızın hizmetine bizler kazandıracağız. Bozüyük'te yeni yaşam alanları inşa etmeye çalıştık. 4 Eylül’de 42.000 metrekarelik bir alanda çalışma yaptık. Allah nasip ederse de bu ay içerisinde de açılışını yapacağız. Bozüyük’te ilk defa engelli vatandaşlarımızında kullanabileceği bu parkta oyun alanlarından yürüyüş yollarına, süs havuzu olmak üzere tüm etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda Yeşilkent mahallemizde yıllardır yapılması hayal edilen sadece projelerde kalan ve kimsenin el atmaya bile cesaret edemediği bir projeyi revize ettik. Gerekli olan çalışmaları yaptıktan sonra şu an itibariyle çalışmalarımız başladı.

Allah nasip ederse önümüzde ki aylarda açılışını gerçekleştireceğiz."

“BOZÜYÜK'ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"
Bozüyük'ün yaklaşık 50 yıla hitap edecek su ve entegre projesine imza attıklarını belirten Bakıcı, "Bu projemiz yaklaşık olarak 50 milyon TL hibe olan bu projeye geçtiğimiz sene bu aylarda imza attık" dedi.

Tamamen su arıtmanın olacağı, kanalizasyon tesisatına kadar tamamının yenileceği proje hakkında bilgi veren Bakıcı, "Bu projenin dediğim gibi yüzde 90'ı hibe olacak. Sadece yüzde 10'u Bozüyük Belediyesi tarafından karşılanacak. Bozüyük'ün yıllardır sorunu olan katı atık tesisi sorununu da çözüyoruz. Katı atık tesisinin kurulmasıyla ilgili gerekli çalışmalar yapıldı. Herkesin Berlin Duvarı olarak nitelendirdiği orta refüjle ilgili olarak bir çalışma başlattık. Burası bizim Bozüyükümüzün aynı zaman da vitrini demektir. Bu vitrinimizle ilgili olarak güzel bir çalışma, yeşillikler içerisinde, dışarıdan geldiğimizde görünen o köhne görüntüyü bitirebilmek için süratli bir şekilde bitirebilmek için çalışma başlattık. Bizlerde hiçbir zaman hizmet bitmez" diye konuştu.

Bakıcı'nın konuşmasının ardından konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, hizmet konusunda Fatih Bakıcı'ya güvendiğini ve Bakıcı'nın ekibiyle birlikte daha bir çok başarılı çalışmaya imza atacağına inandığını söyledi.

Milletvekili Poyraz, "1 yıl gibi kısa sürede yapılan, başlanılan, bitirilen ve devam eden projeler AK Parti kadrolarının da Bozüyük için ne kadar hizmete bilendiği ve hırslandığının da bir göstergesidir" dedi

"Neden 10 yıldır yapılamayanlar 1 yılda yapıldı?" diyen Poyraz, konuşmasına şöyle devam etti:
"Burada şimdi bir uyum, irade, çaba, dürüstlük, gayret ve samimiyet var. Sonuçta da üretilmiş bir hizmet var. Burada yapılmaya çalışılan sadece hizmetlerimizden bir tanesidir. Geçenlerde yukarıda bir çim sahamızın açılışını yaptık. İnşallah bu hizmetler burada kalmayacak. 2014 yatırım programına alınan Bozüyük'e 1500 kişilik kapalı spor salonu yapıyoruz. Onu da bu mahallemizde yapacağız. Sayın Başkanımız hızlı bir şekilde imar durumunu halledecek. Bizde Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak kapalı spor salonunu yapacağız. Tıpkı Bilecik'te başladığımız ve bitmek üzere olan kapalı spor salonu gibi modern bir kapalı spor salonu Tekke Mahallemizde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Biz Fatih kardeşimize ve ekibine güveniyoruz. Burada çok çalışarak bunları yapacaklar. Ama merkezi yönetim olarak hükumet olarak bakanlıklar olarak da inşallah Bozüyük'te yapılamayanları yapmaya devam edeceğiz."
Kaynak: İHA