Başkan Gülşen Projelerini Açıkladı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Belediye Başkanı Mithat Gülşen çılgın projelerini açıkladı
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Merkez Seçim Bürosu’nda projelerini açıkladı.

Başkan Gülşen Projelerini Açıkladı
Programa; AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Vedat Emeksiz, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Projelerin tanıtılacağı programa hoş geldiniz diyerek konuşmasına devam etti. Emeksiz; “Ak Parti ilçe Başkanlığımız tarafından organize edilmiş olan yeni dönemde yapacağı projeleri anlatacağı programımıza hepiniz hoş geldiniz. Çalışmalarımız geçtiğimiz hafta resmi açıklamadan sonra daha sistemli olarak başladı.

Mithat Gülşen ile Çaycuma kazandı. Çıraklık kalfalık şimdide ustalık döneminde de Çaycuma kazanacaktır”dedi.

Ardından söz alan Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti adayı Mithat Gülşen yeni projelerini açıkladı.

Başkan Gülşen’in en çok alkış alan projesi, hastane yoluna yatay asansör projesi oldu. Belediyecilik anlamında son 10 yılda Çaycuma’da çığır açtıklarını söyleyen Gülşen, “Büyük kent olmanın sorumluluğu ve zorunluluğu içinde 30 Mart yerel seçimlerinde iddialı hazırlanıyoruz. Irmak park projeleriyle, yeni belediye hizmet binasıyla, aquaparklarıyla, şehir içi hastane raylı sistemiyle, kapalı yüzme havuzlarıyla, yürüyüş bisiklet yollarıyla, modern ışıklandırmalarıyla, şehir içi hastane raylı sistemiyle, kapalı yüzme havuzlarıyla, yürüyüş, bisiklet yollarıyla, modern ışıklandırmalarla, doğalgazı bitmiş alanlara sıcak asfaltlarla, modern kaldırım çalışmaları ve özürlülere dönük alanların yapılmasıyla, seyir tepesiyle, daha nice projelerle geleceğin Çaycuma’sı bizleri beklemektedir”dedi.

Başkan Gülşen konuşmasına şöyle devam etti; “Çaycuma’yı marka şehir haline getirdik. Çaycuma’yı yıldızı parlayan şehir haline getirdik. Ak partinin ülkede gerçekleştirdiği siyasi ve ekonomik istikrarla beraber otoriter bir yapıya gelmesi noktasında, Çaycuma Belediyemiz bugün iki buçuk milyon bütçeden, yirmi iki buçuk milyon bütçeye ulaştı. Altyapı ve üst yapımızla beraber Çaycuma’yı Avrupai bir şehir yapısına getirdik. İlk dönem bir çıraklık dönemiydi. Ne sözü verdiysek projelerimizin 2004 ve 2009 yılları arasında yüzde doksanını gerçekleştirdik. Köprü yaptık. Seka sosyal tesislerini aldık. Huzurevini yaptık. Sinemayı aldık. Çaycuma imarını yeniden gözden geçirdik ve yaptık. Çaycuma’da bir ilke imza attık. 2.dönemimiz kalfalık dönemiydi. Belediyeyi daha iyi tanıma diğer projeleri üretip hayata geçirme noktası itibarıyla doğalgaz, mobese, ikinci köprü, gibi projeleri hayata geçirdik. Yıllardır yapılamayan taşkın koruma setteyi başlattık. Benim ilçemde 60-70 abone doğalgaz kullanıyor. Doğalgaz hayaldi ama biz hayali gerçekleştirdik. Bizlere çok büyük destek verdiniz uyumayacağız, durmayacağız, herkese diyeceğiz’ki, çalışandan yana, hizmetten yana, kalbinde insan coşkusu bir belediye başkanı adayından yana, ustalık döneminde tekrar halkımın beni belediye başkanlığına getireceğine ben inanıyorum. Biz tahriklere kapılmayacağız. Biz yalan dolan tahriklere aldırış etmeyeceğiz. Biz geleceğimiz adına, çocuklarımız adına, aş iş adına, geleceğimiz yüzyılımız adına biz çalışacağız. Yaptığımız hizmetlerle hepimiz bir gün anılacağız. En içten dileklerimle saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.” Başkan Gülşen, programın sonunda son olarak da Belediye Meclis üyelerini tanıttı.
Kaynak: İHA