6 Tl'ye Sinema Keyfi

Bölgenin en büyük sinemalarından Avşar Sinemasını bünyesinde bulunduran Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin her Çarşamba günü sunduğu indirimli sinema biletleri, eğlenceyi de alışveriş gibi hesaplı hale getiriyor.

6 Tl'ye Sinema Keyfi
Sinemaseverler hem nezih ve ferah bir ortamda film izlemenin hem de eş, dost ve akrabalarıyla hoşça vakit geçirmenin mutluluğunu yaşıyorlar.
sömestr tatili ile birlikte yoğun ziyaretçi trafiğine sahne olan Optimum, Çarşamba günü sinema biletlerinin kampanyalı olması nedeniyle bir günde tam 12 bin 74 sinemaseveri konuk etti. Modern mimarisi, geniş alternatifli alışveriş olanakları ve eşsiz manzaralı terası ile dünya mutfaklarından tatların sunulduğu yiyecek-içecek alanlarını bir arada bulunduran Adana Optimum'daki sinema keyfi indirimli biletlerle adeta taçlandırılıyor.

Avşar Sineması Müdürü Şerife Gözalıcı, vizyona giren en son filmleri Adanalı sinemaseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ''Ev konforunu aratmayan salonlarımızda ziyaretçilerimizin huzurlu, güvenli, rahat ve nezih bir ortamda film izlemeleri sağlıyoruz'' dedi.

Kaynak: İHA