Başkan Orhan Açıklaması

Turgutlu Belediye Başkanı ve AK Parti Turgutlu Belediye Başkan adayı Serhat Orhan Avşar Köyü'nü ziyaret etti.

Başkan Orhan Açıklaması
Orhan’a Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av. Mürşit Gedizli, Ömer Baysan, bazı belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar eşlik etti
Avşar Köyü'nde davul zurnalar, çiçekler ve havai fişeklerle karşılanan Orhan, "Biz hizmet konuşuyoruz ama onlar boş konuşurlar. Onlar bizi kıskanıyor ve buda çok doğal. Çok samimi olarak söylüyorum onlar kıskandıkça ben de zevkten dört köşe oluyorum”dedi.

Orhan, geçtiğimiz akşam teşkilatıyla yaptıkları toplantıda seçimi kazandıklarını çünkü kendilerinin birlik olmasından dolayı kimsenin kendilere rakip olamayacağını dile getirdi. Ak Parti Belediye Başkan Adayı Serhat Orhan; “Avşar halkı dürüst ve samimidir. Bu halk her seçimde yüzde 70 ile yüzde 80 Ak Parti’ye ve Serhat Orhan’a destek verdiler. Avşar köyüyle gönül bağımız var ve bu nedenle ilk çalışmamıza Avşar'da başladık. Biz şimdiye kadar başta Avşar olmak üzere 37 köyümüz 2 tane beldemize hiçbir hesap kitap yapmadan ve siyasi oranları gözetmeden hizmet ettik. Bugün başka belediyeler başta Manisa Belediyesi olmak üzere Alaşehir Belediyesi, Salihli Belediyesi köylerinin çöplerini topluyor mu? Toplamıyor ama biz 5 senedir 37 tane köyümüzün çöplerini hiçbir mecburiyetimiz olmadan topluyoruz. Bu seçim yatırımı değil arkadaşlar biz 10 senedir Avşar’ın yollarını yüzde 80 parke taşı döşedik. Şimdi Manisa Belediyesi köylere taş gönderiyor ama unutmayın ki o taşları da Serhat Orhan döşettiriyor. Ben ve Ak Parti teşkilatı 10 yılda başta Avşar ve Dalbahçe köyü olmak üzere 10 yılda 15 tane okul yaptık.İl Özel İdaresi'nin desteği ile hayırseverlerimizin desteği ile Peki Manisa Belediyesi hangi okulu yapmış ? Bırakın köyleri hangi beldesine hangi köyüne hangi okulu yapmış? Biz şimdi Hüseyin Tanrıverdi ağabeyimize destek olmaya çalışıyoruz. Bizim ana belediyemiz olan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne Hüseyin Tanrıverdi’yi getireceğiz. Onun da sağında biz olacağız. Sütü kaynattığımızda kaymak vardır ya. Kaymağın üstünü de biz alacağız. Turgutlu alacak” dedi.

Başkan Orhan’a Avşar ziyaretinde ‘Ustaya Söz Verdik 1500 Oy’ ve ‘Büyük Başkan Avşar’a Hoş geldin’ yazılı pankartlar açıldı.
Kaynak: İHA