Ağrı'da Polis Aracının Devrilmesi

Özel harekat polisi ekiplerinin içinde bulunduğu zırhlı aracın şarampole devrilmesi sonucu yaralanan polislerden 2'si taburcu edildi, 3 polisin Erzurum ve Ağrı'daki tedavileri sürüyor.

Ağrı-Doğubayazıt çevre yolundan Doğubayazıt yönüne giden ve içerisinde özel harekat polis ekibinin bulunduğu 04 A 0059 plakalı zırhlı aracın, Kumlugeçit köyü mevkisinde şarampole devrilmesi sonucu yaralanan ve Ağrı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan polislerden Tarık Genç ve Gürkan Solhan taburcu oldu.
Beyin cerrahi servisinde ameliyat edilen Mustafa Yıldız Han'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ağrı'daki ilk müdahalenin ardından Ünal Kayhan ve Hüseyin Kamış Erzurum'a sevk edildi.
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavileri süren polislerden Kamış'a omuriliği ameliyatı yapıldı.
Bu arada, Vali Ahmet Altıparmak, hastaneyi ziyaret ederek, yaralı özel harekat polislerinin sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Kayhan ve Kamış'ın aile yakınlarıyla görüşen Altıparmak, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ziyarette, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan da hazır bulundu.
- Olay
Ağrı-Doğubayazıt çevre yolundan Doğubayazıt yönüne giden ve içerisinde özel harekat polis ekibinin bulunduğu 04 A 0059 plakalı zırhlı araç, Kumlugeçit köyü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle şarampole devrilmişti.
Kazada yaralanan 6 özel harekat polisinden Gökhan Kirazlı (22), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamış, memleketi İzmir'de toprağa verilmişti. Yaralanan 5 polis de Ağrı ve Erzurum'da tedavi altına alınmıştı.
Kaynak: AA