Chp’li Uzun’dan Yerel Seçim Değerlendirmesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Yunusemre İlçe Başkanı Engin Uzun göreve geldiklerinde yaşanılabilir bir Manisa inşaa edeceklerini belirterek, “Manisa’nın kanayan yarası olan konut problemini çözeceğiz” dedi.

Chp’li Uzun’dan Yerel Seçim Değerlendirmesi

CHP Manisa Yunusemre İlçe Başkanı Engin Uzun yerel seçim değerlendirmesinde bulundu. Düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Engin Uzun, “Hızla yaklaşan mahalli seçim süreci içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi Yunus Emre İlçe teşkilatı olarak, Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Özgür Özel Yunus Emre Merkez İlçe Belediye Başkan adayımız Ali Arslan ve Şehzadeler Merkez İlçe Belediye Başkan adayımız Semih Balaban ile siz değerli hemşerilerimize daha iyi hizmetler ulaştırabilmek için var gücümüzle çalışmalarımıza hızla devam etmekteyiz. Bu süreç içerisinde Manisalı hemşerilemizin ilgi ve alakası gün geçtikçe daha da çok artış göstermekte, partimize katılımlar çığ gibi büyümektedir. Ayrıca rakip siyasi partilerden destek veren hemşerilerimiz gün geçtikçe çoğalıyor. Manisa il ve ilçeleri ile halkı ve Cumhuriyet Halk Partisi’yle beraber yerel yönetimlerde iktidara yürüyüşüne emin ve sağlam adımlarla devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“AYNI ANLAYIŞ 50 YILDIR DEVAM EDİYOR”
Manisa'da 50 yıldır aynı anlayışın olduğunu dile getiren Engin Uzun, “50 yıldır bu şehri yöneten zihniyetin heyecanları, hayalleri, umutları yok, bu zihniyet çok yorgun. 50 yıl uzun bir zaman. Biz iyiye iyi deriz eleştirmeyiz ama sorunlar çözülmüş değil. Çözümden yana değiller, problem yaratmakta üstlerine yok. Bölgemizde sanayinin kalbi Manisamızda atıyor, ama insan odaklı hiç bir şey yapılmamaktadır. Burada kazanıyorlar ama burada yaşamıyorlar. Trafik sorunu, konut sıkıntısı, sosyal ve kültürel anlamda halkımızın hayatını zenginleştirecek yaşam merkezleri yok. Halkımız eğlence, alış-veriş ve yatırım için İzmir’i tercih ediyor. Bunun sebebi 50 yıldır Manisa’yı yöneten zihniyetin Manisa’ya ve Manisalılara değil kendilerine çalışmasından kaynaklanıyor” dedi.

“MANİSAMIZ EGE BÖLGESİ’NİN MODEL ŞEHRİ OLACAK”
Engin Uzun konuşmasına şöyle devam etti: “Cumhuriyet Halk Partisi olarak; 30 Mart yerel seçimlerinde hemşerilerimiz tarafından partimize görev verildiği taktirde, öncelikli hedefimiz daha yaşanabilir bir Manisa yaratmaktır. Manisa’nın kanayan yarası olana konut problemini çözeceğiz. AK Parti zihniyeti 11 yıldır çözmemek için gayret gösterdiği işsizlik sorununa belediyelerimiz ve sanayicilerimizi bir araya getirip şehrimizde yaşayan gençerlerimizi iş sahalarına yönlendireceğiz. 6 ayda bir kaldırımları sökmekle, yandaşlara para kazandırmakla değil, altyapı problemleri, imar sorunları ile ilgileneceğiz.

“YEREL SEÇİMDE OY ORANIMIZ YÜZDE 45”
“30 Mart’ın galibi Manisalılar olacak” diyen Engin Uzun şunları kaydetti: Hemşerilerimizle birlikte el ele verip daha modern, daha yaşanılabilir bir Manisa’yı hep birlikte inşaa edeceğiz. Rant peşinde koşanların, belediyeyi aile şirketi gibi yönetenlerin değil, Manisa’nın,Manisalı’nın özlem ve ihtiyaç duyduğu yönetimi hep birlikte sağlayacağız. Manisa’da değişimin zamanı artık geldi. Bazıları süslü laflar eder, bazıları hizmet eder, biz hizmet için varız. Manisa CHP'yi göreve çağırıyor' 30 Mart akşamı halkımızla, heyecanlarımızla, hayallerimizle ve umutlarımızla göreve geliyoruz.”
Kaynak: İHA