CHP'de Şükrü Yalnız Tüteloğlu bilmecesi

Çankaya Belediyesi CHP aday adaylarından Şükrü Yalnız Tüteloğlu’nun seçim çalışmalarında kendisini başkan adayı gibi tanıtması tepki çekiyor.

CHP'de Şükrü Yalnız Tüteloğlu bilmecesi
Çankaya Belediyesi CHP aday adaylarından Şükrü Yalnız Tüteloğlu'nun seçim çalışmalarında kendisini başkan adayı gibi tanıtması tepki çekti. Yalnız Tüteloğlu'nun kendisine bu davranışı nedeniyle tepki verenlere “Benim içeriden gelin bir gücüm var, yani ben icazeti genel başkanın evinden aldım. Biz genel başkanla çok eski arkadaşız. Genel başkan beni çağırdı. Evinde oturduk.'Sen bizim adayımızsın dedi' dediği iddia edildi.

Şükrü Tüteloğlu'nun eşinin Yargıtay üyesi olduğu ve Tüteloğlu'nun “Kemal Bey'in Yargıtay'daki dosyasını benim eşim halletti. Bizim sayemizde ceza almaktan kurtuldu. Bize diyet borcu var. O yüzden kesin beni belediye başkanı yapacak' dediği de iddialar arasında yer alıyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN YAKIN ARKADAŞI
Şükrü Yalnız Tüteloğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oldukça yakın arkadaşı. Tüteloğlu 23 yıldır Çankaya Belediyesi'nde danışman olarak görev yapıyor ancak işe gitmeden bankamatik aracılıyla maaş aldığı da gelen iddiaların içinde bulunuyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve Şükrü Tüteloğlu'nun eşlerinin akraba olduğu da biliniyor.