Başkan Akyol, Ziyaretlerine Son Sürat Devam Ediyor

Gördes Belediye Başkanı ve Ak Parti Gördes Belediye Başkan Adayı Muhammet Akyol, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı Köreke ve Kalabak mahallerlerini ziyaret etti.

Başkan Akyol, Ziyaretlerine Son Sürat Devam Ediyor

Akyol, ilçeye bağlı Köreke ve Kalabak sakinlerini birer birer ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri tarafından dikkat çeken büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Akyol, yaklaşık 5 yıllık hizmet sürecini mahallelilerle değerlendirdi.

“Dürüst bir hizmet anlayışı ile 5 yıl daha hemşehrilerimizden teveccüh istiyoruz” diyen Başkan Akyol, 5 yıllık dönem için gerçekleştirdiği ve Gördes’e kazandırdığı projeler konusunda da mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Köreke ve Kalabak mahallerinin seyrek yerleşmesine rağmen hemen hemen her evi tek tek ziyaret eden Başkan AKYOL, kapısını çaldığı her vatandaşın sevgi gösterisiyle karşılaştı. Mahalle sakinleri, başkan Akyol’a mahalleye 5 yıldan beri yapılan hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti her seferinde dile getirirken, mahalle olarak buraya gösterilen ilgiden ve hizmetlerden son derece memnun olduklarını dile getirdi.

Başkan Akyol’un mahalleden bir vatandaşıyla olan muhabbetinde mahalle sakini, Başkanı büyük bir sevgiyle karşılarken; “Muhammet Başkanımızın ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar destekçisiyiz. Muhammet Başkanımızın Gördes için yaptıkları, Başbakanımızın Türkiye için yaptıkları ortada. Millet olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Bu millet 2002’ye kadar çiçekyağı yiyordu, 11 yıldan beri zeytinyağı yiyoruz. Başbakanımıza bu zor günlerde daha çok destek olmalıyız” dedi.

Başkan Akyol keçilerini otlatan bir vatandaşı ziyaret ettiğinde, hayvanlarından birinin doğum yaptığını görünce hemen anne keçinin yanına giderek; yeni doğum yapan anne keçiyi ve oğlağını sevdi ve hayvan sahibini tebrik etti. Yeni dünyaya gelen oğlağın sevimliliği gün içerisinde sosyal medyada en çok ilgi gören resimlerden biri oldu.

Köreke ve Kalabak mahalleleri sakinlerini tek tek dolaşarak, mahallenin eksikliklerini ve ihtiyaçlarını yerinde görerek tespit etmeye çalıştıklarını belirten Başkan Akyol, “Bu mahallelerimizin sorunlarını göreve gelmeden önce çok iyi biliyorduk. Mahallemize sorunlarını tespit ettik ve bu zamana kadar da çözmek için elimizden gelen her şeyi yaptık. Şu anda da görüyoruz ki mahallelerimiz için yaptıklarımız ortada. Bundan sonrada hizmetlerimiz mahallelerimize büyüyerek devam edecek.” diye konuştu.

Kaynak: İHA