Antalya’da Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, seçim saha çalışmaları kapsamında Kemer’de ziyaretlerde bulundu.

Antalya’da Yerel Seçimlere Doğru
Türel AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras ile Beldibi ve Göynük’de taksi durakları ve kahvehaneleri ziyaret ettikten sonra, Aslanbucak ve Kuzdere’de esnafı ziyaret etti.
Partililerle birlikte Kemer’e gelen AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, vatandaşlarla bir araya geldi. Türel yaptığı konuşmada, “Antalya’yı karış karış gezerek, Antalya’nın beş yıl boyunca kaybettiğini, yatırım yerine vatandaşın hakkı olan paraların nasıl çar çur edildiğini halkımıza anlatıyoruz. Bugün de Kemer’deyiz. Kemer’in şahlanışını ve yeniden marka günlere kavuşmasını Yusuf Başkanımızla yapacağız inşallah” dedi.

AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu söyleyen Türel, Yusuf Üras ile Beldibi ve Göynük’de taksi durakları ziyaretinin ardından kahvehanede vatandaşlarla da sohbet etti, çay içti.

Türel, Kemer’in de hiç hizmet alamadığını, proje üretilmediğini belirterek, “Muhalefet yalan vaatlerle halkı kandırmaya devam ediyor. İktidara çamur atıp, kandırmacayla oy toplama derdine düşmüşler. Hiçbir hizmet yapma arzusu gözetilmeksizin, Antalyalıların 5 yılını; bira festivalleri, sanal kar gösterisi ve astarı yüzünden pahalı eğlence ve konser etkinlikleri, bedava elektrik, 100 bin kişiye iş vaadiyle heba ettiler. Kemer’de de benzer tablo hakim. Maalesef, Antalya ve Kemer 5 yılda hiçbir şekilde hizmet alamadı. Antalya ve Kemer gelişmesi gerekirken, 5 yıl geriye gitti. Kemer’e büyük projeler kazandırmak istiyoruz, bunun için çalışıyoruz. İnşallah, 30 Mart’tan sonra Antalya kazanacak, Kemer kazanacak” şeklinde konuştu.

Yusuf Üras’ın üç dönemdir GATAB ve üç dönemdir de Tekirova Belediye Başkanı olarak bölgeye çok önemli hizmetlerde bulunduğunun altını çizen Menderes Türel, GATAB’ın kapanmayacağını söyledi.

Türel, “AK Partili belediyecilik anlayışı hizmet kelimesiyle eş anlamladır. 2009 yılı öncesi benim yönettiğim Antalya, Kepez ve Tekirova işte AK kadroların neler yaptığının en büyük kanıtı. Yusuf Başkanın gerek GATAB’la gerekse de Tekirova Belediyesi ile yaptıkları onun en büyük referansı ve hizmet odaklı yönetimin göstergesidir” dedi.

Kemer’de yıllardır turizme ve esnafa yönelik ciddi hiçbir çözüm üretilmediğini belirten AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras ise belediyenin halkın parasını yıllarca boşa harcadığını söyledi.

Üras, “Vatandaşlarımızın alın teri olan paralar, şarkıcılara türkücülere, şenliklere festivallere harcanarak çar-çur ediliyor. Kemer Belediyesi yaptıklarının hesabını 30 Mart’ta sandıkta verecek, AK kadroların Kemer’e hizmet vakti gelmiştir. Hizmetin tek adresi AK Parti’dir” dedi.

Kuzdere Seçim Ofisi’nde kendilerini karşılayan vatandaşlarla sohbet eden Menderes Türel ve beraberindeki heyet Kuzderelilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Kaynak: İHA