Aksoy, Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, ilk yarının genel bir değerlendirmesini yapmak için merkezdeki okul müdürleriyle bir araya geldi.

Aksoy, Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi’nde eğitim yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Aksoy, okul müdürlerinin bulundukları ortamlarda huzurlu oldukları sürece kendilerinin de huzurlu olacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı olarak birçok yeniliklere imza atıldığını ve 12 yıllık zorunlu eğitimin Kastamonu genelinde sorunsuz bir şekilde uygulandığını ifade eden Aksoy, “Bir yılı aşkın süredir sizlerle birlikteyiz. Bizler sizi desteklediğimiz sürece sizde öğrencilere ve velilere sıcaklığınızı göstereceksiniz. Başarıya birlikte ulaşacağız. Öğrencilerimiz elbette ki başarılı olsunlar ama değerlerine de bağlı olarak yetişsinler” dedi.

Anaokullarının imkanlarının çok iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Aksoy, okul müdürlerinin gerektiğinde öğrenci, öğretmen ve veli ile bire bir konuşmasının yararlı olacağını kaydetti.

Toplantıda, okulların başarı düzeyleriyle ilgili değerlendirmeler de yapıldı.
Kaynak: İHA