Toprak, Basın Mensuplarıyla Buluştu

AK Parti’den Kahta Belediye Başkanlığı adayı olan Abdurrahman Toprak, basın mensuplarıyla bir araya gelerek projeleri hakkında bilgi verdi.


Kahta Öğretmenevi’ndeki toplantıya yerel ve ulusal basın kuruluşu temsilcileri katıldı.

Aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür ettikten sonra projeleri hakkında bilgi veren Toprak, göreve geldiği zaman Kahta’ya bir çok hizmet yapacağını dile getirdi.

Belediyede yapılacak olan tüm çalışmaları ve aylık harcamaları basınla paylaşacağını ifade eden Abdurrahman Toprak, “Aylık gelir ve giderleri size arz edeceğim. Kahta’nın hakkını kimseye peşkeş çekmeyeceğim. Bu nedenle bana oy verecekler oy vermesin. Benim hiç kimseye verdiğim herhangi bir sözüm yoktur. Kahta için büyük projeleri hayata geçireceğim. Biz gazeteci arkadaşlarımızı ve onların bize sunacağı fikirleri önemsiyoruz. Gazetecilerin projeleri olursa onları da hayata geçireceğiz” dedi.

Hizmet yapmamanın mazeretinin olamayacağını da ifade eden Toprak, “Eğer bir hizmet yapılamıyorsa bunu mazereti olmaz çünkü siyasetçide mazeret olmaz. Bu ancak acizlik olur. Daha önce belediye başkanlığı yaptığım dönemde keşke yapmasaydım dediğim şeyler muhakkak olmuştur. İlerde seçildiğimde kesin olarak yapmayı düşündüğüm şeyler de var. Bunun için yanımda duran tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA