Kuyucu Aldırmaz’dan Özür Diledi

5 Ocak Lions Kulubü Başkanı Dr. Eralp Kuyucu, 29 Ocak 2014’te Yetiştirme Yurtlarında kalan çocuklara verilen yemeğe davet üzerine katılan fakat gelen “çocukları yemekten kaldırın” talimatı üzerine, restorandan ayrılarak çocukların yemeğinin yarıda kesilmesini engelleyen Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’dan özür diledi.

Kuyucu Aldırmaz’dan Özür Diledi

Zihni Aldırmaz’ı makamında ziyaret eden Dr. Kuyucu, “29 Ocak’ta bizim davetimiz üzerine katıldığınız yemekte maruz kaldığınız tavır dolayısıyla çok üzgünüm. Siz Adana’ya hizmet eden ve kentin çehresini değiştiren bir insansınız. Size böyle davranılmasını istemezdik. Peygamber Efendimizin yemeğe başlayan insanın sofradan kaldırılmamasıyla ilgili hadisi vardır. Yaşananlardan ötürü son derece üzgünüz” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, “O gün yaşananlara sebep olanlar da belki şimdi pişman olmuştur. Orada asıl olan çocukların yemekten kalkmamasıydı. Ben uzaklaşarak bunu sağladım. 5 Ocak Lions Kulübü’nün ve sizlerin yaşananlarla bir ilgisi yoktur. O yüzden üzülmeniz gerekmez. Siz misafirperverlik yaptınız ve beni çağırdınız. Sizin gibi düşünen, Adana’ya katkı koyan insanlar bizim için şans. Yılmayın ve hizmete devam edin. Sizinkiler gibi çalışkan ve akılla yol alan sivil toplum örgütlerinin önemi Adana için çok büyük” diye konuştu.

Kaynak: İHA